TheLifeOfLinda

Alla inlägg under oktober 2008

Av Linda - 30 oktober 2008 10:04

Sitter på skolan nu. Har en föreläsning på förmiddan om retorik. Intressant, och bra förberedande inför vår examination med alla de övningar hon har. Plus plus plus till henne. Jag hinner dock inte vara med hela föreläsning, då jag måste hem och handla och förbereda inför kvällen. Ikväll blir det mys värre! :) Något jag behöver. Hädanefter ska jag tänka mer på mig, göra det jag själv vill och vara väldigt impulsiv. Iaf ska jag tänka så en kort tid för att få mig på bättre tankar. Jag ska släppa alla tankar om vad jag måste klara av, och att jag måste vara på ett visst sätt etc. Men vet ni? Det är så jävla lätt för mig att sitta här och skriva ned/säga. I verkligheten är det inte så lätt, men jag ska verkligen försöka!


Over And Out.

Av Linda - 30 oktober 2008 09:58

Dagens bör ses: Bröllopsform. Kl. 20.00, Tv4.

Svenskt livsstilsprogram.


Av Linda - 29 oktober 2008 23:32

Har verkligen vänner som är guld värda! Och nu vet jag också vilka som är mina vänner. Har haft ett samtal med S.T över MSN nu. Känns lugnare nu, ingen panik. Känns skönt att kunna prata av sig. Fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Vad har jag varit rädd för?

Till alla mina vänner, Jag älskar Er! Och jag ställer upp för Er i alla lägen, precis som jag vet att Ni alltid ställer upp för mig! <3


Over And Out.

Av Linda - 29 oktober 2008 22:25

Tittade precis på min besöksstatistik för dagen, 176 st. Vad roligt! :) För mig är det mycket iaf, med en så passa nystartad blogg. Ska bli spännande och kolla hur många av dem som är unika. :)


Over And Out.

Av Linda - 29 oktober 2008 22:09

Pust. Kom hem för en timme sen. Full fart hela dagen. Idag har jag mått bättre, men långt ifrån bra. Men har fått en del skratt idag, vilket jag verkligen behövde. Hade Su. som föreläsare idag och hon är ju bara guld alltså. Vilken stjärna! De dagar man har henne vet man att man kommer bjudas på en rolig föreläsning, med mycket skratt. Denna föreläsning hjälpte mig igenom dagen.


Efter skolan gick jag och Lo ned på stan. Tänkte jag skulle tröst-shoppa lite, eller panik-shoppa (vad man nu vill kalla det). Hittade dock inget så det gick inte vidare bra med. A. ringer efter en stund och säger att hon, Å. och E. är nere på stan och att de sitter på en pizzeria. Så jag gick dit och tjötade lite. Mys att träffa dem. :) Snälla dem skjutsade mig sedan till stationen. Tack, kunde jag behöva efter den omväg jag gick. Kan säga så här A. har lokalsinne = NOLL! :P Jag trodde jag visste vart de satt (vilket var rätt iofs) och för att försäkra mig frågade jag henne om det var på Östra torget. Nej det tror jag inte. Så hon förklarade vägen hur jag skulle gå (omväg). När jag kom fram visade det sig att stället låg precis vid Östra torget! KlantA. ;P


Sorry för utebliven Dagens bör ses, men hade inte en ledig lucka på hela dan för att hinna välja ut.


Over And Out.


Av Linda - 28 oktober 2008 22:11

Någon som såg Dagens bör ses? Hmm. Vet inte vad jag ska säga. Vad säger Ni? Förstår verkligen varför Gabrielle tvivlar på om hon är bra mamma. Sicken utseendefixerad stolle alltså. Tur det bara är en serie, men tyvärr finns det säkert sådana mammor någonstans där ute i världen. Visst skulle jag ha ett överviktigt barn så skulle jag försöka få barnet att röra på sig mer, men inte på det sättet. Kanske genom någon sport eller något sådant. Sen är det ju upp till föräldrar att servera rätt sorts mat med!


Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att åka med tåget till Jönköping. God Natt på Er där ute!


Over And Out.

Av Linda - 28 oktober 2008 17:25

Har haft ett tufft samtal nu med J. Slutade med att jag bara satt och grät och skrek på honom, på allt! Men han har sagt att han ska stötta mig till 100 %. Hjälpa mig att klara detta. Klara mig ur den här skiten! Jag är ett enda stort frågetecken nu. Varför, varför??????? J. har redan sagt några ord, som kommer hjälpa mig ur detta. Att jag inte ska känna krav över saker som ska göras hemma, utan han fixar det. Känns skönt. Nu har en liten sten ramlat från mina axlar. Men den största stenen finns kvar. Och hur ska jag bli av med den? Ja det vet jag inte än.


Over And Out.

Av Linda - 28 oktober 2008 15:44

Jag har suttit och pluggat en stund nu. Har läst en kursbok som heter Barns visuella kulturer - Skolplanscher och Idolbilder av Anna Sparrman. Står mycket om tjejgruppen Spice Girls i den boken. Och det är mycket som man känner igen. Man "lekte" Spice Girls med sina kompisar hemma och hade uppträdande. Hade planscher etc. Jag hade väl iofs inte så mycket planscher på dem utan mer på Backstreet Boys, hahah.

Men iaf det här med Spice Girls uppträdande tror jag många av Er känner igen. Även i skolan hade vi ett Spice Girls gäng i klassen. Som uppträdde, och det var alltid dom som var Spice Girls. Vi andra i klassen var publik. Det höll på så länge till vår lärare en dag frågade om det inte var så att någon annan ville vara med i Spice Girls. Jo jag vill sa jag. Tjejerna i gruppen blev nog inte särskilt glada, för det satte mig som bakdansare. Jag kommer ihåg att jag blev ganska besviken, nej väldigt besviken. Med det var ingen som brydde sig om det inte. De andra bara körde på. Var knappt några av dem som umgicks med mig. Det kom senare sen. Jag gillar min gamla skola, men vissa klasser skulle jag velat hoppa över. De klasser då jag kände mig ensam.

 Oj, vad djup jag blev. Men var bara tvungen att skriva av mig nu när det kom upp i huvudet. Ska sägas att det inte bara är denna grejen som spelar in i hur jag mådde, kände mig etc. det var mer.


Over And Out.

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards