TheLifeOfLinda

Alla inlägg under oktober 2008

Av Linda - 11 oktober 2008 11:50

Dagens bör ses: Stjärnor på is. Kl. 20.00 Tv4.

Svenskt underhållningsprogram.

Programledare: Carolina Gynning och Carina Berg.


Over And Out.

Av Linda - 11 oktober 2008 10:04

Jag hade det jätte trevligt igårkväll hemma hos S och I. Satt och drack vin och champagne. Mysigt värre. Vi blev lite djupa ett tag, kom in på ett snack om ätstörningar. Kände efter ett tag att det blev för djupt och vi bytte snabbt samtalsämne. Hahah efter ett tag började vi balla ur och tog massa kort. Tyvärr har inte jag de korten, men ska förhoppningsvis få dem under dagen. Kan då bli ett inlägg med lite crazy-kort :P Senare kom det en till tjej L och var vi galna innan så blev det ännu galnare nu. Heheh, fan vad kul :) Min tanke om hemmakväll slutade med att jag stod och skaka rumpan ute på krogen. Systrarna M är guld! Love them! Tack för en underbar kväll!


Over And Out.

Av Linda - 10 oktober 2008 23:39

Well hello my darling beautiful friend and awsome giiiirrrl!! Jaha, eftersom du tvingar mig till detta trorts onyktra omständigheter så blir det just onyktert..! Det va då själva fan till å tupera hår å springa runt å i röda lackpumps men helvete va ball, haha...! Va jobbar man för om man inte lever för helgerna?! Den stående frågan e dock fortf huruvida man somnar själv i "ja-e singel-men-köper-ändå-duntäcke-å-lyxlakan-sängen...?" Fuck it, vi behöver dem ju inte ändå; männen, eller hur va d nu?....! Jaja. Klockan e snart tolv å i vanlig ordning vill ja ha mer vin, en macka å kuk. Får väl se hur d artar sig. Kisses and hugs, funta på skorna, lavv ja! /Idaho

Av Linda - 10 oktober 2008 18:09

Ja det blev ändrade planer för ikväll. Jag hade tänkt ha en hemmakväll, men en god vän, S., ringde och frågade om jag inte skulle komma upp till dem och dricka lite vin och mysa. Och det var jag inte sen med att hänga på. Funderar på att inviga mina nya jeans. :)


Glöm inte kl. 20.00 på SVT.


Over And Out.



Av Linda - 10 oktober 2008 16:37

Blev lite handlande i Skövde. :) Köpte mig bl.a de där jeansen på Gina som var på rea. Köpte även en snygg klänning där. Hahah gick till Åhlens och köpte en julklapp till mig själv. Vet inte jul än. Men bra att vara ute i tid, eller hur? Så den ska jag få av min kära fästman. :) Inhandlade även lite skönhetsprodukter till mig själv. Är så nöjd så. Tihi också köpte jag en present till....nä säger jag inte här om i fall att personen i fråga läser min blogg ;P

Skulle gärna vilja visa Er de här omtalade jeansen, men vår kamera svarar inte just för tillfället. Men kommer säkert upp ett kort inom en snar framtid där jag har på mig dem.

Nu ska jag fortsätta fixa i köket. Hörs senare gott folk!


Over And Out.

Av Linda - 10 oktober 2008 11:24

Ja det var svårt att välja idag också. Stod mellan två program. Satt och tänkte på vilket Ni skulle titta på och hade nästan bestämt mig för det, men sen kände jag nä, det andra programmet är bättre. Den gör något för andra. Så...


Dagens bör ses: Tillsammans med Världens Barn. Kl. 20.00 i SVT.

Var med och samla in pengar till Världens Barn. Flera artister kommer underhålla och det kommer bjudas både på underhållning och allvar. Programledare är Anders Lundin.


Over And Out.


P.s Det andra programmet var Idol, men ni kanske har tröttnat på det precis som jag? D.s



Av Linda - 10 oktober 2008 11:10

Pust, håller på att städa nu. Fy vad tråkigt det är. Som tur är behövs det inte städas så mycket :) Men nu ska jag snart ta lite paus och åka en sväng till Skövde. Ska kolla på de där jeansen. Heheh. Vill ha!


Planer för helgen:

  • Idag, Skövde
  • Lite städ
  • Fredagsmys
  • Imorgon 50 årsfest
  • Söndag är det tid för plugg

Dagens börs ses kommer upp strax.


Over And Out.

Av Linda - 9 oktober 2008 22:09

Hade skrivit ett annat inlägg om alkoholvanor, men kändes inte bra att lägga upp det. Några kunde ta illa vid sig. Men det var iaf en diskussion om minderåriga som dricker alkohol.

Nu ska jag dra mig mot sängen. Ska upp i tid imorgon och städa lite och sen kanske åka en sväng till Skövde. Så jag säger god natt nu. God natt Sverige!


Over And Out.

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards