TheLifeOfLinda

Alla inlägg under oktober 2008

Av Linda - 21 oktober 2008 11:27

Dagens bör ses: SOS Familj. Kl. 20.00, TV3.

Svenskt livsstilsprogram.

När hemmet förvandlats till en krigzon och föräldrarna har gett upp alla utsikter att få kontroll över familjen finns ibland bara en lösning: att skaffa hjälp.



Over And Out.


Av Linda - 21 oktober 2008 11:21

Är ledig idag. Så himla skönt. :) Har precis börjat tvätta och har mitt morgonmys i soffan. Vad händer idag då? Om en stund ska jag iväg och handla lite, sen vidare upp till I. Ska hämta lite saker jag beställt av henne. :) Innan det ska jag börja städa lite smått. Ska ju ha besök på torsdag. Måste även hinna med att plugga lite. Har litteraturseminarie om en månad och vill vara väl förberedd. Ikväll ska jag ha en riktig myskväll. :)


Over And Out.

Av Linda - 20 oktober 2008 21:44

Sitter och kollar på Matakuten.Fy fan säger jag bara! Helt sjukt vad det är barnen får äta i skolan! Ena av kockarna visade några barn vad färdiggjorda fiskpinnar bestod av. Usch. Aldrig mer säger jag bara! Och det serveras på våra skolor runt om i Sverige! Fel fel fel! Ska inte vara så! Som de sa, dåliga betyg kan förekomma pga att barnen inte får i sig tillräckligt med mat. Ska verkligen inte vara så! För fan de är ju vår framtid. Vi ska utbilda dem till goda samhällsmedlemmar. Då måste det väl bjudas på aptitlig mat så de äter och orkar med skolan, eller?

 Blir så arg!! Nej förbannad! Gör någonting åt detta, snabbt!


Over And Out.

Av Linda - 20 oktober 2008 19:17

Vart i skolan idag. Fepplat med rapporten, sista är gjort nu. :) Sen var det föreläsning som gällde. När jag fick höra innan vad vi skulle göra tänkte jag shit jag åker hem. Vi skulle leka, sjunga och måla. Och det humöret var inte jag på. Var nog ingen i min grupp som var på det humöret - just då. När vi väl kom dit så ändrade jag mig snabbt. Fanns massa fina konstverk som barn gjort. Vi lekte lite lekar och sjöng, faktiskt riktigt kul. :) Sen målade vi på en jätte stor duk, lr duttade med en svamp. Skulle vara helt täckt med olika färger. Sen skulle vi, med svart färg och en pensel, ringa in de olika färgerna och få ihop det snyggt. Och jag måste bara säga att det blev inte snyggt utan jätte snyggt. :P Tog faktiskt kort på det.


När jag satt där på lektionen tänkte jag: Hoppas detta sista år går fasligt fort, för jag vill ut och arbeta NU! Det var så jag fick panik när jag satt där. Jag ville bara ut och prova alla idéer man fick. Och tyvärr har jag ingen VFU under denna kurs heller. :( Men men...


Nu ska jag mysa framför tv:n en stund.


Over And Out.

Av Linda - 20 oktober 2008 18:05

Dagens bör ses: Färjan. Kl. 20.00, kanal 5.

Svenska dokumentärfilm.

Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella.



Over And Out.

Av Linda - 19 oktober 2008 23:08

Nu ska lilla jag sova. Jönköping som gäller imorgon. God Natt på Er alla där ute!


Over And Out.


P.s ......... D.s

Av Linda - 19 oktober 2008 21:11

Söndag kväll och här sitter jag. Har jag egentligen gjort något vettigt idag? Vaknade på tok försent, men gör mig inte särskilt mycket. Sovit dåligt de senaste dagarna så behövde de timmarna + att jag hade en bra goer utekväll igår. :)

Hann med Skövde en sväng. Handlade lite på Maxi. Och åt middag ute på restaurang, mums. Höll på att köpa en Soda Streamer också. Stod länge och funderade men tyvärr blev det ingen. :( Hade varit bra gött med en annars. Får önskas i julklapp istället.


Ikväll har jag haft en riktig myskväll. Lade en ansiktsmask och hårinpackning. Kalas bra avslut på helgen. Och jag var värd det!


Over And Out.

Av Linda - 19 oktober 2008 14:17

Festen igår var jätte trevlig. Var så kul att träffa det gamla gänget. :) Tack C.! Blev Terrassen efter sen. Var SKIT kul! Inte så mycket folk, men alldeles lagom för min smak. Kunde dansa utan risker att bli ihjältrampad. Men gud, sicka jobbig italienare, ryssar lr tyskar, lr vad de nu var. Tror aldrig vi kom fram till vart de kom ifrån. En av dem sa att de var italienare, men lät som de pratade ryska. Haha a ja. Kläckte en kommentar när vi stod och dansade och de var på oss: Alltså de där två förstår verkligen inte svenska! Sagt till dem och visat tydliga tecken på att vi inte vill dansa med dem. Smarto jag är då. Men det är ju bara något man säger när det dyker upp någon jobbig för full person på dansgolvet.


Haha, på tal om goa kommentarer. Jag och Sa. kläckte några goa under vårt Idolmys o fredags. Sa. säger det när Kevin sjunger: Aa han är iaf bättre på engelska än vad han är på svenska. Smart tjej det där. Engelska talas på Malta! :P Det och Maltesiska.

När vi spelade Geni kom nästa kommentar men då från mig. Jag fick frågan: Arkeologer har hittat tuggummin från stenåldern. Vad var de gjorda av? - Jag säger helt säker på att det är rätt. Ja det är ju sån där klåda. Hmm heter visst kåda :P

Vi fick några goa skratt under den kvällen :)


Nu ska jag dra mig mot Skövde. Käka lite och kolla i affärer. Ha det bra där ute!


Over And Out.

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards