TheLifeOfLinda

Alla inlägg under december 2008

Av Linda - 21 december 2008 15:20

Har precis sett 90210, avsnitt 4. Måste säga att jag är helt inne i den serien. Men kanske är för att jag inte har någon annan serie som jag följer...?


Nu borde jag ta och fixa i ordning lite här hemma, så vi kan få upp julgranen. Men är så äckligt kallt här i lägenheten därför lockar det inte så mycket att kliva upp ur soffan. Men måste.


Carpe Diem!

Av Linda - 21 december 2008 12:24

Kvällen igår blev verkligen inte som den planerats. Hmm, hahah men sånt gillar vi. Tanken var att vi skulle åka på julkonsert, men det var ingen som hade vidare sug på det. Så istället kom de andra pojkarna hit och spelade Fifa. Jag själv bjöd hit Jenny och C. för att spela lite spel, och lite förfestande för deras del. Jag hade bara tänkt dricka två glas vin, men slutade med att C. hällt upp en grogg till mig. Sen klockan 01.00 stod jag mitt inne på dansgolvet och shakade loss med de bästaste; Jenny, C. och I. :) Var riktigt roligt, men som sagt inte planerat.


Har kommit på att jag är allergisk....mot vin. Rött vin vet jag inte att jag klarar. Får besöka toan efter bara några glas, och igår räckte det att jag öppnade en flaska rött till min sambo för att jag skulle börja må dåligt. Men nu är det även vitt, inte att jag mår dåligt utan jag får sådan sprängande huvudvärk dagen efter. Tänker Ni säkert. Men hallå blondie, du är bakis! Men ha, får huvudvärk om jag bara dricker ett glas också. Trök, men så är det.


Sen kom jag på ett nyårslöfte igår också. Fick panik igår, och då bestämdes detta. Men hmm jag har aldrig lyckats hålla något nyårslöfte, men kanske dags nu? Vad löftet är får Ni inte reda på förän nyårsafton eller nyårsdan. (Om jag kommer ihåg :P)


Ha en bra 4e advent.


Carpe Diem!

Av Linda - 20 december 2008 18:48


Nu har jag precis hällt upp ett glas vin, Black Tower. Och Velvet spelas för fullt!

Av Linda - 20 december 2008 16:04

Nu har jag köpt mina nyårs kläder. :) Fick lite tips från M. som jobbar uppe på Vero Moda. Tack. Blev ett vanligt bredaxlat linne och en bolero...i spets. Hon sa att det var hett nu. Fanns de med långa armar också, men eftersom jag är allergorisk mot långärmat när jag festar så ströks de två hyfsat snabbt. Men en kortärmat bolero blev kanon. Det bästa med allt är att om man handlade för 300 kr så fick man en snygg sjal också (vore kanske något för dej Annelie?) så slängde fram ett par boxertrosor också när jag stod där framme och skulle betala. Och trosor kan man ju inte få för mycket heller av så. :P Men kanske hittar man något efter jul sen som man kan tänkas ha på nyår också, ja ja vem vet.

Kommer inte lägga upp några bilder på mina inköp, utan Ni får se bilder från nyår istället. :P

Nu ska jag fixa mat, har inte haft tid att äta något på hela dagen. Men nu ska här "föas". (valtorpska)


I promise you,

I'm always there.


Carpe Diem!

Av Linda - 20 december 2008 11:44

Hello gott folk. Vad händer där ute?

Själv har jag precis klivit ur sängen, så skönt med sovmorgon och välbehövlig. Väntar nu på att sambon ska vakna så vi kan åka upp till stan, men lär nog få vänta ett bra tag till antar jag. :( Ska jag kanske väcka honom?

Hahah, jag måste vara sjuk alltså. Kl. 01.58 i natt satt jag och pluggade. Hur normalt är det då? Och dessutom har jag jullov! Ja ja fick lite gjort på loggboken iaf. Heheh.

Nu börjar han vakna till liv här faktiskt. Beror kanske på att jag ställde klockan och la den vid huvudet på honom. Elakt?

Ha en bra lördag!


Carpe Diem!

Av Linda - 20 december 2008 01:24


Och vad strömmade inte ur högtalarna ikväll, jo denna, Hva gør vi nu lille du? Måste säga att jag tröttnat rätt bra på den nu! Någon mer som tröttnat på den? Eller är den kanske typ ny för en del? För mig känns det just nu som att den levt med sen min födsel. Suck.

Av Linda - 20 december 2008 01:17

Kvällen har varit mys. :) Killarna spelade fifa, och jag och Bebis busade. Spelade fotboll, hoppade i sängen etc. Nu har jag precis kommit innanför dörren. Har kört killarna till ett uteställe, och samtidigt kört hem underbara Jenny. :) Roligt att träffa dig gumman. Jag ska försöka hålla mig vaken i 40 minuter till, måste måste måste, så jag kan hämta hem killarna.

Var väldigt mycket blåljus ute på stan i natt. Hmm, kanske brukar vara så? Jag brukar oftast inte sätta min fot ute på fredagar eller lördagar hur man nu tolkar det. Kanske kan säga natten till lördag, heheh. Och där spårade jag ur.

Ska börja se en film tänkte jag. En med fart i så jag inte riskerar att somna.

God natt på Er där ute!


Carpe Diem! 

Av Linda - 19 december 2008 19:34

Nästan alla paket är inslagna. Två saker till Bebis som jag inte slagit in än, men vad sjutton måste hitta något att lägga dem i. Sen har jag inte slagit in julklappen till J's syster heller, men den har jag ju iofs inte ens köpt än så. :P

Hmm, men den där strykhögen ja. Just det. Den ligger kvar där. Det finns ju så mycket annat roligt att göra, som till exempel knäck. Jopp, har gjort en omgång till och förhoppningsvis blir inte de lika hårda, heheh. Den där strykhögen får nog ligga kvar tills imorgon, för nu har "lillebror" kommit hit och snart kommer de andra pojkarna hem från träningen och nu kom precis brorsan och Bebis innanför dörren. Så nu blir det mys. Hej på Er!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards