TheLifeOfLinda

Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 14 januari 2009 14:58

Jaha då var denna kursen avslutad då. Känns otroligt skönt! Nu ser jag framemot nästa kurs som börjar på måndag. :)


Har haft examination på våra loggböcker idag. Gick finemang det. :) När allt var klart delade vår lärare ut våra arbeten. Och som alltid slår jag upp sista sidan för att läsa hennes sammanfattning av arbetet. Bra där tänkte jag. Såg att hon markerat avslutet med kommentaren: Härligt! Blev glad och undrade vad hon tyckte var så härligt. Så jag började läsa mitt avslut. Hmm bra skrivet tänkte jag, riktigt bra. Nöjd - fram till det att jag förstår att det inte är min text! Slår upp första sidan. Inledningen stämmer inte för fem öre. Upplägget ser absolut inte ut som det gjorde hemma på datorn. Då förstod jag - detta är inte mitt arbete. Börjar skratta lite smått och säger till läraren att slutkommentarerna var fina, men att det inte var till mig. Läraren fattade inget först. När hon väl förstod började även hon skratta åt det. Jag var en av de få som fått maila in arbetet och måste blivit fel vid utskriften alltså. Hahah men så klockrent. :P Som tur var hade jag med mitt arbete i pappersform i väskan, så jag kunde lämna in ett nytt med en gång, eftersom den läraren inte visste var den andra läraren gjort av mitt första arbete. Ja ja, det löste sig ju fint iaf. Men får inte reda på om jag är godkänd förän om en vecka. Gah! Men men en del är iaf gjord. Men illa typsiskt.


Nu ska jag vila lite. Sen ska jag åka ut till Presentshopen och handla lite. Jag åkte aldrig dit häromdagen. Men nu ska här handlas nya saker. :)


Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Av Linda - 13 januari 2009 11:27

Jaha vad ska man hitta på idag då? Är ju trök väder ute så lär ju inte gå ut och gå iaf. Kanske ska åka ut till mamma och pappa och träna? Sola får jag ju inte göra förän om en vecka så det kan jag ju inte göra. :( Men träna vore bra gött...Men har ju ingen bil, och hatar att åka buss. Hmm...


Var det någon som såg guldbaggegalan igår? Såg en lite stund på det...Sen var det film som gällde. :P Vad tyckte Ni om galan?


Carpe Diem!

Av Linda - 12 januari 2009 14:30

Pust nu har jag sprungit runt som en idiot här hemma. Städat, tvättat, förrådet. Och nästan alla julsaker är nere nu. ÄNTLIGEN måste jag säga. Visst kan vara myigt med julstjärnor, gran etc. men det är innan jul. Efter jul (juldagen) känner jag bara: Jaha nu kan man ju lika gärna ta ner det igen då. Suck blev lite smått irriterad på mig själv förut. Sprang ned till förrådet för att hämta upp jullådan. Kommer ner och öppnar förrådet. Fel förråd. Där inne hade vi ingen jullåda. Testade det andra förrådet ifall det var så att vi varit så smarta och satt i en nyckel till det i den andra, men nähe. Var bara att springa upp igen och hämta nästa nyckel. Suck. Ja ja, kanske lite bra träning för mitt knä. :P

Nu ska jag fortsätta så jag är klar när sambon kommer hem så jag kan åka ut till Presentshopen och köpa lite nya inredningsprylar. :)

Ha det bra så länge!


Carpe Diem!


Av Linda - 12 januari 2009 11:18

Halloj på Er. Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa. Skönt det, har haft mycket sömn att ta igen.

Vad händer idag då? För min del blir det städning..suck, orkar inte. Vill hellre åka till Skövde och shoppa lite. Kanske kan hinnas med det också. :P

Hur har Er helg varit förresten? Lugn? Mycket festande?


Carpe Diem!

Av Linda - 11 januari 2009 20:22

Firandet av min bror igår var lyckat, riktigt lyckat faktiskt. Tack så mycket!


Idag har jag varit i Stenstorp igen. Var Jennys tur att spela idag, så blev ju till att åka dit och heja på henne och de andra i laget. En trevlig dag. Men den hade varit ännu trevligare om man inte varit tvungen att sitta i en eldluktande hall. Var ju så att det brann i hallen (omklädningsrummena/förråden) för ett tag sedan. Och lukten har finns fortfarande kvar. Känns väldigt bra att ha suttit i den lukten och andas in den luften i två dagar...eller inte. Men men.

När jag kom hem var min sambo barnvakt åt Bebis. De åt glass i stora lass när jag klev innan för dörren. Heheh de är för söta de där två. :)


Nu ska vi snart se på film. Vi funderar på om vi ska se den där filmen som går på 4an, A Lot Like Love. Har sett den innan, men vill minnas att den är bra. Någon mer som tänkt se den?


Ha en fortsatt bra kväll!


Carpe Diem!

Av Linda - 10 januari 2009 15:06

Vill börja med att säga grattis till min käre bror som fyller 30 år idag! GRATTIS!


Idag mår jag mycket bättre. Bara lite huvudvärk, men det beror nog på all sömn jag missat när jag varit sjuk. Har varit med Jenny i Stenstorp idag och tittat på fotboll. Gick mindre bra för Valtorp. :( Blev en snabbis upp till stan då jag skulle uträtta ett ärende åt min bror. Det blev en sväng in på Vero Moda också där jag "råkade" köpa ett par jeans. Heheh, men jeans behöver jag. Men som alltid så hittar jag på ursäkter till att få köpa kläder. Jag intalar mig att jag behöver dem fast jag kanske egentligen inte behöver.


Nu sitter jag här och slappar lite. Om en stund ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen. Ska upp till bror och fira honom...igen :) Idag kommer jag vara piggare. :) Igår var jag ganska sleten. Men tog tablett innan jag åkte och sen var allt mycket bättre. :) Skönt det.


Nu ska jag titta lite på fotboll på tv:n med grabbarna. Ha en bra lördags eftermiddag och kväll! Och ta hand om Er!


Carpe Diem!

Av Linda - 9 januari 2009 11:42

Jag måste bara...

Idag när jag satt på tåget hörde jag denna låt på min MP3. Och tankarna for genast tillbaka 2 ½ år. Jag försvann med en gång in i en annan värld. Hörde inte folket runt om. Var det några mer med på tåget?

Min kusin hade denna som sin låt när en mycket närstående person till henne var sjuk. Och för 2 ½ år sedan när vi hade det jävligt tufft, sa hon detta till mig, och det blev även min låt som jag lyssnade mycket på under den tiden. Jag glömmer aldrig den dan när jag satt på tåget med mina vänner och denna låten spelades på min MP3. Helt plötsligt så bara det brast. Jag började gråta, först lite. Jag stirrade ut genom fönstret, kanske ingen ser det då? Men sen brast det ännu mer och jag klarade det inte mer. Började gråta som ett litet barn och ställde mig upp och lämnade mina vänner utan att säga något. Jag satte mig en bit bort och fortsatte gråta, Linda kom men jag slutade ändå inte gråta. Varför var det enda jag hade i huvudet? Efter det har jag inte lyssnat på låten, men idag när jag hörde den så for som sagt tankarna tillbaka.


Jag skriver inte vad det handlar om. Men Ni som känner mig vet vad det är. Och Ni som inte känner mig och inte vet. Sorry, men det kommer fortsätta så.


Carpe Diem!



Av Linda - 9 januari 2009 11:37

Nu är jag hemma igen. Pratade med läraren så jag och L. fick redovisa först och sen fick jag gå när jag kände att jag inte orkade mer. Så drog på rasten. Tog tåget 10.00 hem till Falköping igen där pappa och Bebis hämtade mig. :)

Efter att ha letat efter traktorer med Bebis så är jag nu hemma. Ska äta lite och sen sova. Missade ju massa timmar i natt. :(


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards