TheLifeOfLinda

Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 28 januari 2009 23:38

Nu är jag på väg mot sängen, men måste ju bara säga god natt till Er först. God natt.


Imorgon kommer jag med ett tips på en film.


Carpe Diem!

Av Linda - 28 januari 2009 16:40

ZzZzZzz så trött har jag varit idag, men lyckades ändå pallra mig iväg till skolan i morses. Men vet i sjutton hur det blir imorgon.


Den där tentan jag ska ha i mitten av februari känns lugn. Gick igenom den idag och hon sa lite vad som ska komma. Härligt. Slippa läsa hela böckerna, för sånt orkar man verkligen inte! Så guldstjärna till henne. :)


Fick tillbaka min loggbok idag, som jag skrev ihop när jag låg i influensa - godkänd. Hon verkade verkligen tycka om den. Känns oerhört skönt. :)


Vill ge Er ett litet tips också. Var ju barnvakt igår igen :) Och vi hamnade framför youtube...igen. Här är en film som Bebis blev helt fast i. SötUngen där! :)



Av Linda - 27 januari 2009 22:24

Man kan verkligen fastna vid Buzz alltså. Jag var den första som besegrade min sambo förresten. Satt ett stort gäng här i lördags, men ingen som lyckades vinna över honom, men nu gjorde alltså lilla jag det. Illa nöjd jag är! :)


Var bara tvungen att skryta lite innan jag kryper ned i sängen. God natt på Er!


Carpe Diem!

Av Linda - 27 januari 2009 14:49


Bebis var ju här igår. Mys. Han var här samtidigt som Bonde söker fru. Så han satt med min laptop och tittade på denna film om och om igen, medan jag såg på tv:n. Vi tryckte i oss massa glass också. Riktigt mys var det :) Och ikväll kommer han igen :)

Av Linda - 27 januari 2009 14:41

Har precis kommit hem. Vart på Ica och handlat med Linda. Trevligt. Bra mycket roligare att handla tillsammans med någon.


Försov mig lite i morses. Skulle gå upp k.9 men vaknade k.10.08 Stress! Skulle vara borta kl.11 Så idag fick det bli en "halv-sminknings-dag", och uppsatt hår. Usch hatar verkligen att försova mig. Blir att man går och är stressad hela dagen sen. Men men. Hann med lite shopping på stan också. Blev en snygg tröja. Men den ska jag ha med mig på utlandsresan, eller det är iaf min ursäkt för att jag köpte den. Haha nä, men den ska med. :) Nu däremot får jag inte köpa ett endaste klädesplagg till denna månaden! Gaaah. Hur ska jag klara detta?! Får helt enkelt hålla mig i från stan. Japp så får det bli. Suck.





Av Linda - 26 januari 2009 13:52


Är tvungen att dela med mig!

Av Linda - 26 januari 2009 12:40

Ja visst lever vi i ett stressat samhälle. Jag kom på mig själv med att stå upp och äta frukost samtidigt som jag gjorde något annat. Och då ska det tilläggas att jag är ledig idag och inte har något inplanerat förän 19.30 ikväll. Helt sjukt ju. I vanliga fall när jag ska iväg till skolan eller ska träffa någon etc. då brukar jag äta frukost stående. Men de dagar man är ledig. Varför inte sitta ned och äta i lugn och ro? Jag tror det går av en vana. Trots att man är ledig och bara kan ta det lugnt så känner man stressen. Någon mer som känner igen sig? Usch jag måste verkligen bli bättre på detta. From.  nu ska jag äta frukost sittandes i lugn och ro.


Carpe Diem!

Av Linda - 25 januari 2009 22:26

Haft myskväll med tjejerna nu. Blev dock ingen film. När de kom låg jag i soffan och spelade Guitar Hero, så det blev att vi fortsatte att spela lite. Sen var det Buzz som gällde. Vi var ungefär lika bra så det var spännande. Fast enligt Buzz var vi pantade och allt var det var. Hmm. Ja ja, vann väl 3 gånger eller något. Lite nöjd. Men var nog mest tur.


Vi åt även lite kvällsmat. Gjorde baguetter. Sen var det matdax och tjöt. Kan ju säga så här. Märktes att vi var bra trötta allihopa. Jösses vilka kommentarer. Tyvärr kan jag ju inte dela med mig, eftersom Ni som inte var med inte skulle fatta. Men kan ju säga så här: Vem snackar vi om? (Jenny) Vi snackade om hennes kusin, och ca 2 minuter innan sa hon vem det var. Rätt så blåst. Vem är elefanten? (Linda) Jag, Linda och Sa. har eller läser till lärare medan Jenny inte gör det. Då sa Sa. att det blir ju nästan som fem myror är fler än fyra elefanter. Jag rättade henne med att säga: Det blir ju snarare tre myror är fler än en elefant. Och där kläcker Linda ur sig denna lite mindre smarta kommentar. :P Ja det blev en del skratt ikväll!

Tack tjejer det var trevligt. Får vi göra om snart igen!


Nu ska jag se klart på The Ringer. Sen blir det nog sängen för min del.

God natt på Er!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards