TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Linda - 22 januari 2009 23:38

Kalaset blev lyckat. Riktigt mys har vi haft det. Och jag är så äckligt mätt, känns som man rullar fram. Tack alla för ikväll! Och tack för allt!


Fick bl.a Buzz till Ps3 idag så nu har jag/vi legat och spelat det. Farligt farligt. Det är väldigt lätt att man fastnar! Heheh jag var inte särksilt duktig, men det bjuder jag på! :P

Och när vi ändå snackar tv-spel. Wii't kom tillbaka hem idag! Åå vad jag har saknat det, och guitar hero! SÅ nu ska här spelas i helgen.


Nu ska jag sussa kudde. Ska upp tidigt imorgon. Pappa ska hämta mig så ska vi iväg och lämna min dator. Sen ska jag en sväng till Skövde och träffa Sa. och kanske shoppa något. :)


God natt!


Carpe Diem!



Av Linda - 22 januari 2009 15:06

Har precis kommit hem från Jönköping nu. Så nu är det full fart som gäller snart. Haha Klant-Linda har varit framme idag. Satt och arbetade med photo story idag, och var nästan helt klara. Då stängs datorn av. VA?! Vad nu! Skriker nästan jag och A. A. ser ut som ett frågetecken. Jag, som vanligt, börjar bara garva. Vi märker sen att jag, av misstag, med mitt knä lyckats stänga av datorn på knappen. Då brister asgarvet ut. Jaha, är ju bara att sätta igång igen då. Men allt det vi gjort på lite mer än en timme gjorde vi nu på 20 min. Inte illa! Och det blev dessutom skitbra!


Blev även stan med A. idag också, eftersom vi missade tåget med 5 jävla min. Surt. Två timmars väntetid. Så det är faktiskt lärarens fel att jag kom hem med en ny tunika idag. Japp så är det! Men det är en ny sommartunika som jag ska ha med mig på utlandsresan :) Så det var inte så farligt! :P


Såg ju som sagt Seven Pounds igår. Riktigt bra film! I början tänkte jag shit vad är det här. Fattade inget. Men efter en stund började man förstå, och man började lipa istället. Den är så fin. För Er som gillar Will Smith så är det verkligen en bra film!


Nu ska jag börja förbereda inför kvällen!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards