TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Linda - 16 januari 2009 10:16

Dagen igår var riktigt mys :) Först lunch med mamma på Dagnys. Serverade kycklingfilé och jag älskar kyckling! Mums! Direkt efter det körde mamma upp mig till Sa. Där stod packning på listan! Så nu är köket nedpackat och uppe i den nya lägenheten. Å vilken lägenhet! Så himla mysig. Efter att plockat upp allt och mätt fönster så kände vi hur hungriga vi var. Blev till att gå till Ica och sen vidare hem till mig för att läga tacos och sen var det tacos-mys som gällde. :) Kul nu när vi bor så nära varandra gumman! Tar max två minuter att gå. Vi hann även med att tittat på utlandsresa...wiiiieeee. Vi ska ju dra iväg någon gång här i vår, bara jag och hon! :) Ska bli roligt. Så äntligen efter snart 5 år blir den resan av igen. Men bättre sent än aldrig. Heheh. Vi kom fram till att det får bli Gran Canaria igen. :) Men denna gången ska vi ge fan i att köpa burkskinka, heheh. Ja jösses vad arga vi var. Och vi ska inte ha någon argsint granne heller som väcker oss på nätterna genom att stå och dunka på vår lägenhets dörr. Lite scary faktiskt. Tänk att man åker så långt för att lära sig så många fula ord på finska. :P Haha men det klart bästa, toaletten. Ja jösses. Ja våra problem gällande den hade de säkert jätte roligt åt nere i receptionen. Som den gången när vi varit ute och festat till det en kväll och kommer hem och toalettpapperet är slut och vi går ner till receptionen för att förklara att vi behöver nytt. Och tröga som dom var, eller var det vi som pratade otydligt?, så fattade de inte vad vi menade. :P Slutade iaf med att jag stod och visade dem hur man använder det. Ja hahah. De fick sig garanterat en gott skratt.

Haha och varje morgon som jag gick upp tidigt för att sätta mig på balkongen för att spana på poolstädaren också. Hahah. Det hade jag förträngt, men Sa. var inte sen med att uppdatera mig om det igår. :P Ja vi kan nog få det riktigt roligt igen! Ser verkligen fram emot detta!

Vad det något mer som hände Sa.? Hahah han som vi träffade på som pratade alla språk som typ finns. Nä inte riktigt men en massa iaf. Och där ibland svenska. Där  gjorde lilla jag bort mig igen kan jag ju säga. :P


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards