TheLifeOfLinda

Alla inlägg under februari 2009

Av Linda - 13 februari 2009 12:54

Jag har blivit utmanad av www.lindadelicious.bloggagratis.se

Och jag utmanar nu: Ida N, Helen, Marica Å och Jenny :)


Gå till dina bilder, öppna den 4e mappen och ta det 4e kortet och skriv sedan något om bilden.



Ligger och sover på Landvetter. (Kl.03.00) Väntar på flyget som ska ta mig till MALTA! :) Så det var det!


Av Linda - 12 februari 2009 22:49

Kvällen har varit riktigt mys. Bebis kom hit vid halv 5 och vi tittade lite på Nalle Puh, eller han gjorde. Jag grejade med annat. Vid halv 6 började vi ta på oss massa kläder. Det var dags att gå ut och åka pulka i backen utanför. :) Till en början var det bara jag och Prinsen. Sen kom sambon, sen Sa. och sen Linda. Riktigt roligt var det. Tror vi, jag, Sa och Linda, hade lika roligt som Prinsen. Heheh.


När vi tröttnat och var genomfrusna gick vi hem till mig och åt kvällsmat och spelade Skip-bo. Och Prinsen skulle se på Nalle Puh igen, men med min sambo denna gången. Haha de var för söta när de låg där i soffan :)


Nu ska jag diska. Hoppas Ni haft en kalas dag!


Carpe Diem!

Av Linda - 12 februari 2009 16:16

Så, då var färgningen klar. Är riktigt nöjd! Tack I. för hjälpen, både för färgningen och stylingen. Du blir lätt min nya stylist och snart kanske jag anställer dig så att du fixar min sminkning också! :)



Vad tycks? Hon är grym I. Titta så snyggt hon fixat frisyren!

(Jag är helt osminkad men det bjuder jag på...för den här gången! :P)

Av Linda - 12 februari 2009 11:15

Sitter och tittar efter resa...vill åka NU! Men nu är det ju bara lite mindre än 2 månader kvar! wiiieee! Om två månader är vi kanske till och med hemma igen. Usch nej det vill jag inte tänka på. En vecka med bara sol, bad och fest med de bästa! Mys värre.



Man kan väl inte bli annat än sugen på att åka utomlands när man ser denna bilden eller? Bilden är från sommaren 2008 när jag var på Malta. Är taget vid Blue Lagoon, vilket paradis alltså! Tyvärr går det ju inte förmedla det via bilder. Men tycker Ni det ser underbart ut? Gångra det då med några tusen så får Ni hur det ser ut i verkligheten. Lätt att jag ska tillbaka dit!


Av Linda - 11 februari 2009 23:48

Sicken kväll. Har spelat fotboll till och från sen klockan 19. Att aldrig pojken tröttnar. Haha, men han är grym. På det också. Han är nog lik sin faster, eller väldigt lik sin faster skulle jag vilja påstå. :P


Har börjat lyssna igenom de där gamla skivorna. Hittade en skiva som en kille från Halmstad(tror jag) bränt till mig. Satt med ett leende på läpparna hela skivan igenom, och sjöng med för fullt. Var två låtar min sambo aldrig hört ens än gång (trodde han hört alla). Typisk Halmstad raggarmusik och enligt mig även lite "vanlig" partymusik! Gillar egentligen inte raggarmusik, och inte detta heller, men dessa är bara för haha aa egentligen för dåliga. :P Tankarna for ju genast tillbaka till sommaren 2003. Vilken sommar det var tjejer! Me, Malin and I. i stugan och hur vi drog till H-stad och festade med O., K. m.fl Ja herregud. Riktigt rolig var det! En sommar man kommer minnas. Tråkigt nog har man inte mycket kontakt med H-stads gänget längre. :( Men får leva på minnena. :)


Nu ska jag dra mig mot sängen...Vilken hårfärg blir det nu då?


Natti!

Carpe Diem!

Av Linda - 11 februari 2009 18:31

Jag fick precis reda på att min sambo ska på Håkan Hellström den 7 mars. Då var jag ju bara tvungen att leta igenom mina gamla skivor efter Håkan. Och jag hittade den! Så nu spelas det Håkan Hellström på högsta volym. Det du Malin. :P Hittade massa andra skivor också som jag inte lyssnat på jag vet inte hur länge. Eminem. (Hmm tycker jag ens om honom?) Linkin Park..hmmm. Haha och massa BSB och Westlife-skivor. Ja jösses. Det var massa år sen det. Så imorgon ska jag ha en dag då jag bara ska lyssna på gamla skivor, samtidigt som jag tvättar och pluggar på tentan.


Just det ska ju färga håret imorgon också. Ska bli spännande. Kan Ni gissa vilken hårfärg det blev det till slut? Men frågan är om jag verkligen bestämt mig till 100 än? Hmm, svårt. Vad tycker Ni, blont eller brunt?


Dags att åka till broder.

Carpe Diem!

Av Linda - 11 februari 2009 17:24

Nyss hemkommen från Jönköping och är helt slut. Var så himla sugen på att stanna kvar och gå ut och festa när jag såg alla info-nördar sitta vid sofforna och spela partymusik. Men nä. Spar mig till lördag, då jag tydligen ska festa. :P Killarna ska bada tunna och tjejerna ska sitta inne och festa. Mys. Sen måste jag ju vila upp mig till den 7 mars också, eller? Haha.


Ikväll blir det nog en sväng till bror min m.fl Killarna ska spela tv-spel och se på fotboll. Jag själv ska vara barnvakt. :) Undra vad vi ska lära honom för nytt idag? Heheh. Han är så grym lillgrabben. Han spöade en av mina småkusiner på tv-spel. Haha fast han hade nog ingen aning om vad det var han gjorde, men ändå. :P Helt sjukt inte ens 2 år. När jag var så liten visste jag inte ens hur man satte på tv:n.


Nu ska jag leta fram något gottit att äta. Ååå känner att jag börjat prata/skriva som någon. ;P


Ha en fortsatt bra dag!

Carpe Diem!

Av Linda - 10 februari 2009 12:58

Sitter nere i Jönköping nu. Tack vare ogiltigt tågkort och förseningar av tåg, kom jag lite sent till föreläsning. Men hey, bättre att komma sent än att inte komma alls. Nu däremot så struntar jag i att gå på föreläsningen. Inte bra. Borde egentligen gå, men är så sjukt trött. Blir till att åka hem och vila upp mig så jag orkar med en heldag imorgon istället.


Jaha nu har man precis tagit reda på vad en banan väger, 160 gr för Er som vill veta :P Hahah, M.M sitter här med ett skolarbete och snäll som jag är hjälper jag honom med allt jag kan...vilket är mycket. :P


Dags att göra lite nytta. Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards