TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Linda - 7 februari 2009 16:02

Oj oj, en lördag och jag har inte varit o köpt några kläder. Kors. Istället har jag gjort massa roliga saker, som inte kostar något...eller iaf inte mig. :P


Min sambo väckte mig i morses och sa att jag skulle skynda mig upp så vi kunde åka till Mössebergsbagar'n och äta frukost. Jag var absolut inte sen på detta, inte varje dag vi åker dit menar jag. Två kompisar från fotbollen hade tydligen tänkt samma sak. Riktigt trevlig stund vi hade där uppe.


Hunnit med en sväng ut till farmor och farfar, eller min sambos farmor och farfar. Ja gud. Dom är ju bara för söta. :) Blev helt till sig när de inte fick bjuda på något..men men.


Haha, gjorde en fuling också. Lovade dem att ta med bilen ut till mamma och pappa och tvätta den åt dem. Men när vi väl kom till dom och jag såg att pappas bil skulle tvättas. Skyndade jag mig ut ur bilen och slängde nyckeln till min sambo och sa att dom fick ta över nu. Haha. Själv gick jag in och satte mig vid datorn och vilade. När sen tvättningen var klar vågade jag smyga ut och visa mig för dom. :P


Vad händer ikväll då? Jag och Jenny har ju sagt att vi inte ska gå ut denna helgen. Haha men vi får väl se hur det bli med det. Vore faktiskt lite gött att bara vara hemma och ta det lugnt. Precis som igår. Var uppe hos Jenny igår och hade filmmys, Eurotrip. Jösses vad vi skrattade. "Error error!" :P En kväll som var kanon. Och vet Ni? Popcorn räknas inte som godis eller? Inte enligt mig, Jenny och O. iaf :P Så det vräckte vi i oss igår.


Oj vad långt och ovärt detta inlägget blev. Ha en fortsatt bra lördag. Nu är det dags att börja med maten, Tacopaj. :)


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards