TheLifeOfLinda

Alla inlägg under juli 2012

Av Linda - 16 juli 2012 11:24

Sitter just nu i husvagnen och myser med en bok, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Var skeptisk till den i början, innan jag började läsa. Nu måste jag säga att den verkar riktigt bra. Kom ju som sagt upp hit med tåget igår. Kan säga som så här: var absolut inte ensam på tåget. Väl i Uddevalla var jag sjukt trött och hade huvudvärk, bakis. Det var en himla tur att jag blev hämtad vid stationen och slapp krångla med bussar hit ut! Men nu är jag här. Bara älskar detta stället! <3 Fick en jättefin plats med husvagnen. Läsida och utsikt över vattnet och Uddevallabron! Tyvärr funkar det inte att lägga upp bilder från mob just nu och appen har inte kommit ännu..suck. Men lovar att det kommer bilder så snart jag bara kan! Bokat in mig på ridning i veckan oxå :) hoppas verkligen det blir av! Nu ska jag ta mig ut till solen. Ha en bra dag!Carpe Diem!

Av Linda - 15 juli 2012 11:13

Då var jag här igen..

Helgen har varit frullproppad med saker. Alltid lika härligt när man har saker att göra, och fortfarande finns det saker kvar att göra. Snart ska jag packa, för vid 15 åker jag upp till Uddevalla på semester! Ska bli så jäkla nice. Vet dock inte riktigt hur jag ska få plats med all packning. En väska med vanliga kläder, handdukar m.m och en med hästkläderna. Jaja, det går säkert!


I fredags var jag på Röda mattan partaj med några girls. En väldigt trevlig tillställning, med gott att tugga på och gott att dricka. Bjöds på massa snack och lika mycket skratt. Allt från allvarligt snack till enbart flams. Så det ska vara! :)

Igår vart jag in till stan en sväng och shoppade lite, en nya fin klänning på Rut m.fl's rea, 199:-..som hittat! Sen var det mest lite småplock som damp ner i påsarna. På eftermiddagen ringde Mr. B, så då var det dags att åka in till la stada igen för att träffa dem och gå och käka, blev Grillhouse. Sen åkte jag hem för att pynta i ordning mig, slog nytt rekord, hemma strax efter halv 6 och gick hemifrån kvart över 7. Då hann jag duscha, föna håret, platta håret, sminka mig, leta fram kläder. Ja rätt nöjd. När jag kom till grabbarnas hotell nöjd över att jag var så snabb, var inte de lika impade. Blev lite snack och förfestande på deras rum innan vi drog ut på stan. Gjorde en snabb visit på Rockbaren..Fy skrutt, inte mitt ställe kan jag säga. Men för att se något positivt i det. Nu vet jag det och lär inte gå dit igen. Följde pöjka till hotellet, där de sen snällt fick stå i 20 min och vänta på min spårvagn med mig. Hehe. Det var roligt att träffa dem!


Nu ska jag packa så jag hinner med tåget upp till Uddevalla! <3

Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Av Linda - 12 juli 2012 22:35

Idag vaknade jag av att grannen tvättade nere i tvättstugan. Bara älskar det..not! För 1 ½ år sedan tog A. upp detta på årsmötet och de sa även då att de skulle titta på det och hitta någon lösning. Nu, 1 ½ år senare, har fortfarande inget skett. Men idag fick jag reda på att det var för dyrt att göra någonting åt det. Skojar Ni? Kan det inte vara värt det då? Oki, tänker Ni nu..kan väl inte vara så farligt. Men det är det det. Vi har 3 stycken tvättmaskiner i våran stuga och dessa står PRECIS under vårt sovrum. Så när de börjar tvätta tidigt på morgonen (annars också) låter det som om de 3 maskinerna står bredvid sängen och dånar. Och det är faktiskt ganska jobbigt som Ni kanske förstår nu...? Visst jag förstår det kostar en del, men återigen..kan det inte vara värt det då? När det låter så pass mycket? Antar att om någon utav de som bestämmer hade bott i vår lägenheten hade det nog skett något, men det gör de inte. Men men..ska inte klaga mer, för att se något positivt i det hela så vaknade jag ju i tid! (Och grannen fick sin smutstvätt tvättad). Men låg ändå kvar i sängen och åt frukost och tittade dator i lugnan ro. Härligt!


Vid 14 drog jag till stan där jag mötte upp goaste E. Alltid lika kul att träffa henne, även om det går ett tag mellan gångerna..Men vi har alltid något att prata om. Rätt lika, men ändå olika. En vän jag verkligen är glad att jag har! Det blev att vi gick runt lite på stan, gick en snabb sväng inne på Nordstan. Vem vill gå där inne när det var varmt och skönt ute? Köpte inget direkt..Köpte en fin present till mina svärföräldrar inne på Albrekts guld, mest till svärmor kanske då jag vet att det är hon som vill ha en sådan. Annars blev det inte mycket mer..ny almenacka, torrschampo, tabletter. Ja, inte mycket alls. Innan vi skiljdes åt tog vi och köpte glass som vi njöt av medan vi väntade på spårvagnen/bussen hem. Tack E. för idag!


Ska snart sova så jag är utvilad imorgon. Ska på "Röda-mattan-party" imorgon och då vill man ju orka med kvällen! Ska bli roligt att träffa J. igen var månader sedan vi sågs sist. *skäms* Och på lördag får stan finbesök och då blir det ännu mer alkohol antar jag, hehe.


Nä, ska se klart filmen på tv och sen sova. God natt på Er!


Carpe Diem!

Av Linda - 11 juli 2012 12:27

 


Snart ses vi igen!! Yeeaaay! :)

Av Linda - 11 juli 2012 10:12

Goooood morgon Gooood morgon!

Sovit gott? Jag vaknade strax innan 9, och samma sekund hörde jag någon vid dörren. Jag blev lite svettig innan A. klev innanför dörren..Trodde verkligen inte det var han, då han jobbar. Men han hade tydligen glömt mobilen!

Idag ska jag fortsätta städa, 2 rum städade och bara 3 rum kvar. Härligt när man är noga! Härligt när man har tid till det! Men men, innan det måste jag bara blogga om en sak. Är lite snurrig vet inte vad jag ska göra, eller om jag ska göra alltihop..?

Iaf innan jag vaknade drömde jag att jag satte i extensions i mitt hår och att det blev så jäkla snyggt. = Nu är jag grymt sugen på att sätta i det! Kanske inte så långt som ned till rumpan som det var i drömmen, men lite längre. Mest vill jag göra det för att håret ska bli lite tjockare. Sen räcker det med 10 cm mer längd. Det gör mig inget. Men är det värt det? Det kostar ju en del? Jag kan känna att på mig är det värt det eftersom jag har så tunt hår just nu. Sa iaf till A. att jag önskade att få göra det. När han sen hade åkt igen tog jag fram datorn för att titta vad Panache tar för priser. Och av en slump hittade jag en nagelsalong som var billigt. Så nu är jag sugen på att fixa det också. Saknar verkligen mina fina naglar. Visst mina riktiga naglar är långa, men det är finare med akryl/gelnaglar. Är nu lite kluven på vad jag ska göra utav det. Det skiljer ju lite i pris också, inte för att pengarna spelar jätte stor roll men. Vill man något så vill man något.  Sen hittade jag även piercingpriser på Panache. Haha japp, blev sugen på att ta fler hål i örat, då jag är lite missnöjd med dem jag redan har. Det är iofs något jag kan göra ändå. Men vad säger ni extensions eller naglar?? Är det bra att sätta i extensions på sommaren? Tänker på att håret slits av sol (när den väl visar sig), klor och saltvatten. Iofs påverkas väl naglarna av det också. Men vad säger Ni??


Carpe Diem!

Av Linda - 10 juli 2012 15:54

Idag är jag verkligen i städartagen. Det tar lång tid, men är noga. Torkat varenda list inne på toan, vikt tvätt, ätit, diskat, plockat i köket. Och nu precis har jag haft ett break på 2 h, då jag följde med O. till Partille för att titta på en bil. "En feeeet bil" som han säger på sin halländska. Och jag måste väl erkänna att den var lite lyxig, men merca är ju tyvärr inte my kind of car. Men den var nice. O. blev helt såld och såg alla dessa finesser, medan jag (för en gång skull) fick vara den som letade efter felen dvs. rost och stenskott. Men var ju inte på köpstadiet..ännu. Han funderar på att köpa om någon månad för att ha som vinterbil då han ska ställa in lillmercan (cabben). Inte så "fett" att köra den på vintern kanske. Exakt vad det var för merca vet jag inte, men det var en 00, med värme i ALLA stolar, samt fläktsystem i ALLA stolar, massagefunktion i ALLA stolar, Tv, träpanel, riktigt bra med space, 6 m lång bil..rätt stor med andra ord. O. var lite besviken att det inte fanns något kylskåp dock. "Men O. man kan inte få allt här i livet!" Innan en del retar upp sig på det här, ska jag tillägga att det inte är så seriöst. Visst alla funktionerna fanns, men så "brattig" är han inte så han kräver kylskåp. Men livet blir så mycket roligare när man skämtar om saker! Försäljaren frågade vad jag tyckte om bilen (verkade helt övertygad om att jag skulle älska den också). Svarar: "Nja jag gillar inte mercedes faktiskt" Så är det, alla älskar inte allt. Visst lite imponerad blev man väl, men inte såld. O. om du läser detta: jag tycker ändå din bil är fet! Den du har nu, en vanlig Svenssonbil utan massa kruxkrux. Okej kanske inte är en vanlig svenssonbil men du förstår nog vad jag menar...? Lr är Mercedes en vanlig svenssonbil? Jag vet inte, vad gör dem så märkvärdiga? Kan någon svara på det? Är det priset som gör det? Är de så dyra? Jag vet inte..svara gärna Ni som kan! Vill förstå min kompis förälskelse i just mercedesbilar.

Tack O. för en trevlig tripp! Är faktiskt roligt att titta på bilar :) (Och även om du köper en sådan bil vill jag allt ta och åka med..mest för att få massagen!..lr jag menar trevligt sällskap! :P)


Fortsätta städa nu..


Carpe Diem!

Av Linda - 10 juli 2012 10:45

Andra dagen på semestern här. Idag ska jag ta hand om tvätten jag tvättade igår, samt städa och röja lite. Inte helt 100 väder idag så passar på, regnar inte, men en hel del moln. Sen är det alltid skönt att ha det gjort ifall man får för sig att sticka iväg på en liten semester spontant så där. Hoppas på bättre väder i slutet av veckan.


Igår var jag och M. på Liseberg för att titta på Lotta på Liseberg. Var väldigt trevligt och det bjöds på en hel del skratt, speciellt av en tjej i kön in. Att vi inte dog av skratt alltså..Och som vanligt kan jag ju inte hålla tyst! = ännu mer skratt. Regnet besökte tyvärr också Liseberg, men inte så farligt 2 skurar á la 5 min. Så ingen större skada..Inget man kan göra något åt ändå, bara gilla läget som M. sa.


Men nu ska jag sätta fart, bara för att jag har semester kan jag inte sova bort hela dagarna. Man vill ju ha ut det mesta möjliga av sin ledighet! Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Av Linda - 9 juli 2012 09:42

Nu är semestern här, idag är första dagen på en 4 veckors lång semester! Ska bli så otroligt skönt! Och redan har jag hunnit med massor.


I onsdags tjuvstartade jag och O. semestern lite. Han kom och hämtade upp mig vid halv 6 när han slutade jobbet. Vi åkte runt och finåkte i hans cab inne i stan, innan vi parkerade i Vasastan för att gå ut och äta. Där var det ingen restaurang som tilltalade oss direkt så gick bort till Avenyn, men shit vilka köer det var in till ställena där. Var ju Partillecup då, kanske inte så konstigt då. Blev en hamburgare på sibylla till slut. Sen åkte vi bort till Linné och parkerade hans bil för att sedan ta en promenad där och vidare bort till Henriksberg. En otroligt fin kväll att sitta där uppe på takterassen med ett glas rosé. Ett glas blev två glas och vi satt och pratade massa minnen. En trevlig och fin kväll!


På fredagen åkte vi till F. Raka vägen hem till mamma och pappa där våra trollungar väntade. De stod på trappan och väntade på oss. Och F. gav mig en puss när jag kom upp för trappan. Och L. fick man jaga för att få en kram. Och F. blev glad över att A. kom. "Gillar du A.? Är du A.'s tjej?" "Aa aaa"...sött!

I lördags var vi på STCC på Mantorp Park för att hejja på S. som körde! Vad duktig han är, riktigt grym! Var väldigt roligt att få se han köra, även de andra såklart, men extra roligt när man känner någon! Blev en hel del kort tagna med min nya leksak. A. tog bara under ett lopp ca 150 bilder. En mycket rolig dag tillsammans med mitt hjärta och mina bästaste pappa!

Vart hemma vid 19, då vart det till att hjälpa mamma med middagen lite..äta och sen hoppa in i duschen för att göra mig iordning för att dra iväg och kolla läget på en fest. Det var roligt att träffa syskonen B. Alltid ett härligt "go" där. Blev att jag och M. pratade en hel del om allt möjligt! Den lyxglidaren har ju semester i 8 ½ vecka. Men sen har han iofs långa arbetsveckor när han väl arbetar så han är väl värd det! Hur som var iaf kul att träffa dem alla. Träffade även på J. en kille som man umgicks mycket med förr när jag var tillsammans med J. Lika roligt att se honom också. Lika crazy på fyllan som innan, härligt att se. De festerna kan man sakna!

Igår åkte vi hem till Gbg igen, men gjorde några stopp på vägen. Vi tog vägen om Lager 157, där det blev lite shoppat för min del..enbart sådant jag behövde!! Blev även ett stopp i Borås på Nelly.com outlet i Åhaga. Fanns en del, men sssååå rörigt och konstigt. Men hittade en klänning som var fin, men var dock lite stor över bysten och magen. Däremot hittade jag en fin pippitröja till Lille J. Sen massa fina prylar på inredningsavd. De hade cult grejer hur billigt som helst. Köpte cult salt&peppar för 20 kr. Helt sjukt! Blev lite sådant plock som sagt.

Innan vi landade hemma besökte vi A's. äldste bror och hans familj och gav J. sin tröja. Blev perfekt tydligen älskar lillen rött! Perfekt ju. De bjöd på hembakt bröd och lek. Alltid lika kul att träffa dem!


Idag är det, som sagt, den första riktiga dagen på semestern. Och vad har den att erbjuda då? Det återstår att se. :)


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards