TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Linda - 11 juli 2012 12:27

 


Snart ses vi igen!! Yeeaaay! :)

Av Linda - 11 juli 2012 10:12

Goooood morgon Gooood morgon!

Sovit gott? Jag vaknade strax innan 9, och samma sekund hörde jag någon vid dörren. Jag blev lite svettig innan A. klev innanför dörren..Trodde verkligen inte det var han, då han jobbar. Men han hade tydligen glömt mobilen!

Idag ska jag fortsätta städa, 2 rum städade och bara 3 rum kvar. Härligt när man är noga! Härligt när man har tid till det! Men men, innan det måste jag bara blogga om en sak. Är lite snurrig vet inte vad jag ska göra, eller om jag ska göra alltihop..?

Iaf innan jag vaknade drömde jag att jag satte i extensions i mitt hår och att det blev så jäkla snyggt. = Nu är jag grymt sugen på att sätta i det! Kanske inte så långt som ned till rumpan som det var i drömmen, men lite längre. Mest vill jag göra det för att håret ska bli lite tjockare. Sen räcker det med 10 cm mer längd. Det gör mig inget. Men är det värt det? Det kostar ju en del? Jag kan känna att på mig är det värt det eftersom jag har så tunt hår just nu. Sa iaf till A. att jag önskade att få göra det. När han sen hade åkt igen tog jag fram datorn för att titta vad Panache tar för priser. Och av en slump hittade jag en nagelsalong som var billigt. Så nu är jag sugen på att fixa det också. Saknar verkligen mina fina naglar. Visst mina riktiga naglar är långa, men det är finare med akryl/gelnaglar. Är nu lite kluven på vad jag ska göra utav det. Det skiljer ju lite i pris också, inte för att pengarna spelar jätte stor roll men. Vill man något så vill man något.  Sen hittade jag även piercingpriser på Panache. Haha japp, blev sugen på att ta fler hål i örat, då jag är lite missnöjd med dem jag redan har. Det är iofs något jag kan göra ändå. Men vad säger ni extensions eller naglar?? Är det bra att sätta i extensions på sommaren? Tänker på att håret slits av sol (när den väl visar sig), klor och saltvatten. Iofs påverkas väl naglarna av det också. Men vad säger Ni??


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards