TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 27 mars 2012

Av Linda - 27 mars 2012 16:45

Nu är helgen förbi och man har arbetat i två dagar. Som vanligt var helgen fullspäckad. Direkt efter jobbet var det ner till Stallet, hästtävling på G. Kvällen avslutades med pizza för vår del..ibland måste man unna sig det. Älsklingen somnade ganska tidigt och min tanke  var också att somna tidigt, men jag lyckades få på Bumbibjörnarna. Fick sådana flash backs så vart ju bara tvungen att kolla på det en stund. Efter det fastnade jag vid Troja..Sett den förut, men för att vara en krigsfilm är den helt okej faktiskt. Kan det vara för att Brad Pitt är med i den tro? = sen kväll för mig ändå.

Lördagen startade på ett ubermysigt sätt. Frukost hos svärföräldrarna med A's ena bror o hans familj + en kompis. Färska frallor mmm aa en riktigt höjdare. Grabbarna skulle ha byggmöte (ang. bilen som byggs), medan jag och svärmor passade charmtrollet! Blev en sväng till Rip Curls utförsäljning igen. 70% just love it! Blev ytterligare en Rip Curl-bikini rikare! Suget på shopping fortsatte så efter att A. bror släppt av mig åkte jag till Torget, presenter skulle inhandlas + lite vårkläder till mig. Ett par lila shorts blev det bla.


På kvällen var jag och älsklingen bjudna till en kompis på födelsedagsfirande. En mycket trevlig kväll med dresscode; huvudbonad. Man fick se både det ena och det andra tror jag. Jag och L. konstaterade att jag och hon var de som känt varandra längst, i över 20 år! Härligt när man har sådana trofasta vänner kvar. Hade 20 årsjubileum i höstas, inte illa alltså. Hoppas vänskapen fortsätter i fler år! Hursom, som sagt en mycket trevlig kväll. Innehåll: opoppade popcorn i popcornmaskin, chips, bål, cider, vin, sprit, musik, massa goa människor, massa skratt, dans m.m Vi var ganska trötta när vi for därifrån på natten sen.


Söndagen spenderade A. i garaget och jag var inne i stan lite snabbt..köpa en strl större på en kjol jag beställde på nätet. Den andra ska jag ge bort. Tog en latte och njöt i solen. Stötte även på Gurkan från förra årets BB. Haha vilken lirare, hälsade gjorde han. Traskade runt i sin one piece, uppvikta ben och sin keps på sne. Och hans jävla dialekt va..så himla skön. Skrattade gott när jag hörde honom. "Ska jag sitta här? Är du dum eller?" Mycket roligare med hans dialekt och tonfall. Jaja


Vart en sväng till svärmor, där lilleman var. Blev en del mys och ännu mer sol. En liten promenad med vagnen och lek. Han är för söter! Sen var det familjemiddag, med nästan hela hans familj. Grillat! Mmm, så gott det är!


En helg full med saker som Ni hör..Just det, fotboll med. Tittade när A. spelade träningsmatch. De förlorade, men vad gör det..? Han är alldeles för bra för det laget, lite synd dock att han inte satsar mer. Men men..nu ska jag fortsätta med tvätt och förbereda mig lite inför lönesamtalet imorgon.


Ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards