TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Linda - 18 mars 2012 17:46

Idag åkte jag och A. in till stan runt lunch. Syftet var att vi bara skulle gå till ett fik, för att göra något. Det blev även en del shopping, mest för A. Ny skjorta, tröja och termobyxor. Eftersom jag är en sådan otroligt fin flickvän så gjorde jag en impulsgrej och betalade hans termobyxor, 1299 riksdaler bara sådär, Animal från T12. Nog för att jag skulle kunna göra det för honom, men det var inte riktigt sanning där. Det var nämligen 70% i butiken..vilket betyder att de var sjuuukt billiga. Bra köp med andra ord! Till mig blev det ett par till träningsbyxor och en till sportBH. Mer shopping än så blev det inte.

Hursom, vi hade iaf en väldigt trevlig vistelse på stan..något vi båda verkligen behövde! En bra uppladdning inför kommande arbetsvecka.


I natt hoppas jag på att få mer sömn än vad jag fick nu i natt, men det tror jag inte ska vara några problem! Hoppas jag! Lär vara mer död än levande imorgon isf..Känns iaf skönt att jag och A. fick lite kvalitetstid med varandra idag. Inte ofta man har en hel dag tillsammans. På veckorna springer vi om varandra hela tiden. 


Carpe Diem!

Av Linda - 18 mars 2012 10:55

Igår var familjen iväg på firande av vår moster som fyllde 50 år! Var på en väldigt mysig restaurang vid Linné/Järntorget. God mat, gott att dricka, prat, skvaller och en del skratt. En mycket trevlig kväll med släkten måste jag säga. Vi pratade lite om att gå vidare, men alla var ganska trötta så slutade med att vi åkte hem. Gjorde mig absolut inget! Sömn i natt har jag inte blivit särskilt bortskämd med, men så är det vissa nätter..bara att gilla läget och göra det bästa av situationen = jag är kvar i sängen ÄN och tittar på tv och datorn. Men alldeles strax ska jag gå upp och göra mig i ordning. Sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen. Ska träffa upp A. senare ikväll iaf, så jag får mina ljus jag köpt av henne. Härligt med lite vår och sommardofter nu! Hade funderingar på att träna, men tror jag gör det på tisdag. Söndagen vill jag ha som en vilodag, en dag jag gör det som faller mig in. Träning får ske någon av dagarna mån-lör istället. Jag hoppas jag ska lyckas nå beach 2012! Egentligen till v. 15 då vi drar iväg på badsemester med La Familia! Men det är nog att hoppas lite väl mycket. Nä, men lite mer slankare och mer tränad kropp ska jag ha till sommaren iaf. Tappa kilon är jag inget behov av egentligen. Vi satt och pratade om att tappa 5 kg igår på middagen...och när jag drog av 5kg  från min vikt, fick jag ett svar jag inte var nöjd med alls. Så lugn, ingen viktminskning i tanke, utan bara mer tränad kropp..mer muskler, bättre kondition m.m Och lite mindre av onyttigheterna, mer för att det funkar inte att äta så mycket godis som jag gör. Inte pga vikten..utan pga andra hälsoproblem man kan få utav det. Så japp, ni hör..sundare liv. Och när jag läser lite olika bloggar runt om så läser man mycket om träning, har en träningsblogg jag läser ganska regelbundet. Har även en kompis som PW mycket och cyklar..man märker att folk rör sig och tränar en del, vilket gör att man känner sig ännu mer taggad på att satsa ännu mer än vad jag redan gör. I onsdag var iaf mitt första pass på Sportlife, ett ganska lugnt pass. Mest för att känna av och lära känna gymmet och se på vilken nivå jag befinner mig på..så jag inte kör musten ur mig med en gång. Har iaf bestämt mig för att träna på Sportlife i fortsättning, ett väldigt fint och bra gym! Så emellanåt kommer det nog komma lite träningsinlägg.


Nu ska jag kliva upp ur sängen och se vad denna dagen har att erbjuda! Ha en bra söndag!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards