TheLifeOfLinda

Alla inlägg under mars 2012

Av Linda - 29 mars 2012 18:42


Ibland blir man bara så trött på vissa personers beteende, men visst är det härligt när man bara kan skaka på huvudet åt det och det nästan är så att man skrattar..eller att man tom. skrattar...?!

Av Linda - 28 mars 2012 17:01

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Idag blev det inget långt pass då jag känner av skav i hals och nysningar (gör på jobbet just nu), men 45 intensiva minuter blev det iaf. Bättre än inget. Blev kondition idag också.


Jag började med 15 min på "trappan", hårt pass! En av mina favoriter faktiskt. Känns verkligen i benen om man jobbar på bra och rätt. När flåset var igång fortsatte jag. Nästa blev löpbandet i 30 min. På löpbandet kände jag av knät, knäckte, "stack till" och hade sig, vek sig nästan. Kanske borde ha gett mig där, men har jag bestämt mig för en tid så går jag inte av bandet, så är det. Förhoppningsvis märker jag inte av det, än har jag inte ont, men kan komma senare. Hursom, var inget långt pass..men intesiv..bra uppför på bandet också, vilket också känns gött! Trots det korta passet är jag nöjd med det jag presterade under tiden. Nästan gång kör jag för fullt igen!


Nu ska jag kolla in vilka pass jag kan gå på av dem jag vill gå på. Tyvärr ligger ju många utav dem ganska dumt. Men Ullevi eller Domkyrkan eller Nordstan har istället. Kanon, helt klart fördel med ett kort som gäller överallt! Billigt också! 298:-/mån betalar jag. Valde autogiro ändå till slut, egentligen dyrare räknade vi ut. Men smidigare..löper på automatiskt till den dagen jag säger upp det + prisgaranti + att jag kan frysa det 2 månader + längre om man blir gravid eller så. Men lite tråkigt då jag kunde fått ett årskort för 2000:- annars, men men. Frysningen är viktig för mig då jag kanske inte vill träna i sommar samt den dagen jag blir gravid


Nä, spana på passen var det.


Carpe Diem!

Av Linda - 27 mars 2012 16:45

Nu är helgen förbi och man har arbetat i två dagar. Som vanligt var helgen fullspäckad. Direkt efter jobbet var det ner till Stallet, hästtävling på G. Kvällen avslutades med pizza för vår del..ibland måste man unna sig det. Älsklingen somnade ganska tidigt och min tanke  var också att somna tidigt, men jag lyckades få på Bumbibjörnarna. Fick sådana flash backs så vart ju bara tvungen att kolla på det en stund. Efter det fastnade jag vid Troja..Sett den förut, men för att vara en krigsfilm är den helt okej faktiskt. Kan det vara för att Brad Pitt är med i den tro? = sen kväll för mig ändå.

Lördagen startade på ett ubermysigt sätt. Frukost hos svärföräldrarna med A's ena bror o hans familj + en kompis. Färska frallor mmm aa en riktigt höjdare. Grabbarna skulle ha byggmöte (ang. bilen som byggs), medan jag och svärmor passade charmtrollet! Blev en sväng till Rip Curls utförsäljning igen. 70% just love it! Blev ytterligare en Rip Curl-bikini rikare! Suget på shopping fortsatte så efter att A. bror släppt av mig åkte jag till Torget, presenter skulle inhandlas + lite vårkläder till mig. Ett par lila shorts blev det bla.


På kvällen var jag och älsklingen bjudna till en kompis på födelsedagsfirande. En mycket trevlig kväll med dresscode; huvudbonad. Man fick se både det ena och det andra tror jag. Jag och L. konstaterade att jag och hon var de som känt varandra längst, i över 20 år! Härligt när man har sådana trofasta vänner kvar. Hade 20 årsjubileum i höstas, inte illa alltså. Hoppas vänskapen fortsätter i fler år! Hursom, som sagt en mycket trevlig kväll. Innehåll: opoppade popcorn i popcornmaskin, chips, bål, cider, vin, sprit, musik, massa goa människor, massa skratt, dans m.m Vi var ganska trötta när vi for därifrån på natten sen.


Söndagen spenderade A. i garaget och jag var inne i stan lite snabbt..köpa en strl större på en kjol jag beställde på nätet. Den andra ska jag ge bort. Tog en latte och njöt i solen. Stötte även på Gurkan från förra årets BB. Haha vilken lirare, hälsade gjorde han. Traskade runt i sin one piece, uppvikta ben och sin keps på sne. Och hans jävla dialekt va..så himla skön. Skrattade gott när jag hörde honom. "Ska jag sitta här? Är du dum eller?" Mycket roligare med hans dialekt och tonfall. Jaja


Vart en sväng till svärmor, där lilleman var. Blev en del mys och ännu mer sol. En liten promenad med vagnen och lek. Han är för söter! Sen var det familjemiddag, med nästan hela hans familj. Grillat! Mmm, så gott det är!


En helg full med saker som Ni hör..Just det, fotboll med. Tittade när A. spelade träningsmatch. De förlorade, men vad gör det..? Han är alldeles för bra för det laget, lite synd dock att han inte satsar mer. Men men..nu ska jag fortsätta med tvätt och förbereda mig lite inför lönesamtalet imorgon.


Ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll!


Carpe Diem!

Av Linda - 21 mars 2012 15:03

På väg hem från jobbet idag gick jag förbi Hemköp för att hämta ut ytterligare ett paket. Det var från H&M denna gången också! Nu har jag fått mig en ny sommarklänning också och fler lär det bli. Bara älskar klänningar under sommaren. Haha men nu vill det till att vi hittar oss något större snart också. Ett ställe med en stooooor walk-in-closet. Lägenhet eller hus spelar ingen roll, mest troligt med lägenhet än så länge. Hus är ganska dyrt här nere om man vill ha ett snyggt modernt så ligger de från ca 5 miljoner. Därför ska vi inte ha det har vi sagt den dagen det bli aktuellt, iaf i den här staden. Utan isf får det bli ett ställe som man kan renovera lite och få det som man vill. A. har som krav att det ska finnas garage, allra helst dubbelgarage. Jag har som krav att det ska finnas en walk-in-closet och en öppenspis. Så för min del räcker det med lägenhet med ett extra rum, hehe. Nä, får bo kvar i vår lägenhet ett tag till allt. Och jag klagar inte så mycket för jag trivs kanon..renovering av toalett bara så är den helrenoverad sen! wiiieee! Och det kommer snart. Det är ett av projekten vi har just nu. Toalett och ny (STÖRRE :)) bil! Skönt att ha lite projekt faktiskt. Men haha, det här var inte alls det jag tänkt blogga om, fast det gick ju bra det också.


Idag står plugg, tvätt och träning på schemat. Ska träna med C. Och efter ska vi åka hem hit. A. ska göra våfflor till oss. Han är för snäller han den där karl alltså. Imorgon är det jobb som gäller. Sista dagen på  jobbet på den här veckan. På fredag ska jag iväg med det där projektet igen. Ska bli kul! Vart ju inte med sist pga skidresan. Men nu är det dags igen nästsista gången. Känns lite tråkigt faktiskt, men men så är det.


Nu ska jag plugga lite innan det är dags att sticka iväg till gymmet! Ha en bra eftermiddag!


Carpe Diem!

Av Linda - 20 mars 2012 22:05

Igår var jag i stallet igen! Och det var så otroligt härligt. Men vilket arbetspass. Jag var helt slut efteråt tom svettig. Vi arbetade massor med gångarter, övergångar. Igår gick hon mycket bättre än förra gången jag red. Det var kul, men som sagt när man får arbeta med hästen så, blir man helt slut efter. Tölten var mycket bättre än sist, vilket kändes jävligt kul! Och lyckades få upp henne i högergalopp, vilket hon har väääldigt svårt för. N. i stallet sa att man ska vara riktigt nöjd om man får henne till det. Så japp det vart jag, synd bara att min tanke var att hon skulle börja galoppera 3 steg efteråt..så hon började lite för tidigt, annars var allt bra. Lyckades dock dra till ryggen då hon blev rädd för något och gjorde lite extra skutt uppåt och åt sidan, men haha alltid lika kul med överraskningar eller vad säger ni. Nä nu flummar jag. Det var ett bra pass. Fick höra av en annan i stallet att F. (hästen) gick så fint med mig. Det glädjer mig verkligen när folk säger sådant, speciellt när man arbetar så på det. Nu får vi hur det går nästa gång!


Idag har jag hunnit med massor efter att jag slutade 16. Jag har plockat och dammat av hela lägenheten, varit på IKEA och shoppat och ätit kvällsmat där, besökt svärisarna och hälsat på mina guldklimpar (hundarna), fixat ännu mer hemma, med ramar till korten på alla barnen, ändrat om lite, duschat och ändå hunnit slappa i 2 h. Känner mig änna duktig måste jag säga.

Imorgon går det i samma tempo. Jobb till 14, sen tvätt och plugg. Efter 17 blir det träning och efter det kvällsmat med C. här hemma och innan läggdags lite mer plugg. Skönt när man har saker att göra!


Nu ska jag fortsätta att njuta av ensamheten. A. är iväg ikväll, är det inte träning så är det träning. God natt på Er!


Carpe Diem!

Av Linda - 19 mars 2012 14:44

Så typiskt. Har gjort något med mitt knä..kände det redan i lördags, men idag är det värst. Lyckades även hamna på det på något konstigt sätt när jag bäddade sängen. Verkligen typiskt! Jag som vart glad över att jag inte haft ont på länge nu..Men nu börjar det igen alltså! Tur det är två dagar kvar till onsdag, då jag ska iväg och träna igen. (Kommer visserligen gå ändå) Finns annat man kan träna! Känns ungefär som något vasst som skaver emellanåt och andra stunden är det en annan smärta, en obehaglig smärta. Men svullet är det inte, än iaf. Ska leta fram mina sjukgymnast papper och göra lite övningar på gymmet en dag. Samt om det blir värre kontakta en sjukgymnast. Antingen om jag tar det på gymmet eller om jag tar det på sjukhuset. Men som sagt får se vart det leder det här först. Suck.


Carpe Diem!

Av Linda - 18 mars 2012 17:46

Idag åkte jag och A. in till stan runt lunch. Syftet var att vi bara skulle gå till ett fik, för att göra något. Det blev även en del shopping, mest för A. Ny skjorta, tröja och termobyxor. Eftersom jag är en sådan otroligt fin flickvän så gjorde jag en impulsgrej och betalade hans termobyxor, 1299 riksdaler bara sådär, Animal från T12. Nog för att jag skulle kunna göra det för honom, men det var inte riktigt sanning där. Det var nämligen 70% i butiken..vilket betyder att de var sjuuukt billiga. Bra köp med andra ord! Till mig blev det ett par till träningsbyxor och en till sportBH. Mer shopping än så blev det inte.

Hursom, vi hade iaf en väldigt trevlig vistelse på stan..något vi båda verkligen behövde! En bra uppladdning inför kommande arbetsvecka.


I natt hoppas jag på att få mer sömn än vad jag fick nu i natt, men det tror jag inte ska vara några problem! Hoppas jag! Lär vara mer död än levande imorgon isf..Känns iaf skönt att jag och A. fick lite kvalitetstid med varandra idag. Inte ofta man har en hel dag tillsammans. På veckorna springer vi om varandra hela tiden. 


Carpe Diem!

Av Linda - 18 mars 2012 10:55

Igår var familjen iväg på firande av vår moster som fyllde 50 år! Var på en väldigt mysig restaurang vid Linné/Järntorget. God mat, gott att dricka, prat, skvaller och en del skratt. En mycket trevlig kväll med släkten måste jag säga. Vi pratade lite om att gå vidare, men alla var ganska trötta så slutade med att vi åkte hem. Gjorde mig absolut inget! Sömn i natt har jag inte blivit särskilt bortskämd med, men så är det vissa nätter..bara att gilla läget och göra det bästa av situationen = jag är kvar i sängen ÄN och tittar på tv och datorn. Men alldeles strax ska jag gå upp och göra mig i ordning. Sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen. Ska träffa upp A. senare ikväll iaf, så jag får mina ljus jag köpt av henne. Härligt med lite vår och sommardofter nu! Hade funderingar på att träna, men tror jag gör det på tisdag. Söndagen vill jag ha som en vilodag, en dag jag gör det som faller mig in. Träning får ske någon av dagarna mån-lör istället. Jag hoppas jag ska lyckas nå beach 2012! Egentligen till v. 15 då vi drar iväg på badsemester med La Familia! Men det är nog att hoppas lite väl mycket. Nä, men lite mer slankare och mer tränad kropp ska jag ha till sommaren iaf. Tappa kilon är jag inget behov av egentligen. Vi satt och pratade om att tappa 5 kg igår på middagen...och när jag drog av 5kg  från min vikt, fick jag ett svar jag inte var nöjd med alls. Så lugn, ingen viktminskning i tanke, utan bara mer tränad kropp..mer muskler, bättre kondition m.m Och lite mindre av onyttigheterna, mer för att det funkar inte att äta så mycket godis som jag gör. Inte pga vikten..utan pga andra hälsoproblem man kan få utav det. Så japp, ni hör..sundare liv. Och när jag läser lite olika bloggar runt om så läser man mycket om träning, har en träningsblogg jag läser ganska regelbundet. Har även en kompis som PW mycket och cyklar..man märker att folk rör sig och tränar en del, vilket gör att man känner sig ännu mer taggad på att satsa ännu mer än vad jag redan gör. I onsdag var iaf mitt första pass på Sportlife, ett ganska lugnt pass. Mest för att känna av och lära känna gymmet och se på vilken nivå jag befinner mig på..så jag inte kör musten ur mig med en gång. Har iaf bestämt mig för att träna på Sportlife i fortsättning, ett väldigt fint och bra gym! Så emellanåt kommer det nog komma lite träningsinlägg.


Nu ska jag kliva upp ur sängen och se vad denna dagen har att erbjuda! Ha en bra söndag!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards