TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Linda - 11 februari 2011 17:11

It's friday! Åå vad skönt det är..och min vecka avslutades hos en massör, faktiskt inte min vanliga, utan ville prova en ny (inte för att min är dålig, för det är hon verkligen inte) mer för att testa en ny. Direkt efter jobbet åkte jag iaf ner till henne och la mig på massagemadrassen på golvet, och körde en thaimassage. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Oh my lord, vad skönt det var. När folk sa att dom använde ben och fötter blev jag lite skrämd. Men vad var det farliga? Inget, men kommer väl ha lite ont imorgon antar jag...fast det ska man ju ha. Nästa gång ska hon göra något med min rygg, något som gör riktigt ont sa hon :S Men det är behövligt eftersom jag är hård som sten upptill på ryggen. SÅ ja, det är väl bara att bita ihop.


Efter det åkte jag ut till pappa som var barnvakt åt L. Och den grabben är ju bara så jäkla underbar! Han och pappa lekte kurragömma. Och jag var ju bara tvungen att förstöra, skriker: "L, var är du?" "Jag är här...under din säng!" ÅÅ söt!

Jag har med andra ord haft en underbar eftermiddag! Och tänker fortsätta kvällen med att bara slappa..är otroligt trött.


Nästa vecka jobbar man bara mån, tis och ons fram till 12.30 sen går man på semester några dagar! Göteborg, se upp! Och mina söta päron ska med ner på torsdan för att shoppa och äta gott på restaurang på kvällen. Ska ha sällskap av Mölndal sötaste varelse på fredan, vovven! :) Resten av vistelsen är rätt oplanerad, men det är bara skönt! :)


Men nu ska jag faktiskt börja med mitt fredagsmys..Ha en bra kväll!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards