TheLifeOfLinda

Alla inlägg under december 2010

Av Linda - 23 december 2010 16:00

Så..nu var det sista dagen man jobbade. Och det bästa av allt. Jag har semester fram till den 3 januari :D Känns riktigt skönt måste jag säga!

Idag har jag och pappa haft den traditionella "dagen-före-shoppingen", som inte gick alls bra. Gud vad folk det var överallt. Att folk aldrig lär sig att vara ute i tid ;P Nu är jag hemma och mellanlandar lite, packar. Jag ska alldeles strax åka ut till mamma och pappa för att mysa till uppesittarkvällen. Och fan om jag inte vinner något ikväll!!


Men höre ni Muppar, jag vill passa på att önska Er en kanon kalas mega bra dag imorgon! Och om Ni ska ut och kana på vägarna, så kör lugnt!


Carpe Diem!

Av Linda - 22 december 2010 20:40

Så nu har jag städat och satt upp några tomtar. Tråkigt innan man väl börjat, men vad skönt det är när det sen är gjort. Ska väl inte påstå att det blev så mycket pynt, men lite iaf. Medan jag pyntade fick jag sån lust att ha en julgran. Bestämde mig nästan för att ha en, men när jag sen tittade mig omkring insåg jag att den inte skulle få plats. Så blir ytterligare en jul utan gran. Men egentligen gör det inte så mycket, kommer inte vara hemma så mycket i juldagarna ändå. Imorgon bär det av ut till mamma och pappa, för att provsmaka julskinkan..och klä julgranen. För det hoppas jag att dom inte har gjort än. Har dom gjort det så kommer jag ta ner varenda jävla kula, glitter, stjärna och ljus och sätta i allt igen. Eller ljusen kan få sitta kvar, annars lär kvällen bli förstörd då jag inte kommer ha tålamod att få dom på plats :P Julafton kommer spenderas inne i stan hos min bästaste bror och hans familj. Sen åker jag med ut till Å. igen, för på juldan är det familjemiddag som gäller...lutfisk. En rejäl uppladdning inför kvällens stora partaj; AFTER-SKI. Kommer bli knaoners! :D

Haha förlåt, varför skriver jag om allt det här?? Ber om ursäkt för ytterligare ett spårat inlägg. Hoppas Ni har det bra i all julstressen!


Carpe Diem!

Av Linda - 21 december 2010 21:19

Såg Ung & Bortskämd för första gången idag..Ja, jag vet att det var final. Men tack gode gud för det. Jag tror inte jag hade klarat av att titta på alla avsnitt. Har hört från mina kollegor hur det varit..Och säger bara: shit Maj-Britt!. Och efter att ha sett det lilla jag såg idag, så blir jag nästan rädd. När jag ska städa ringer jag min mamma så får hon göra det åt mig. Hallå?? vad sjutton? Vem skulle klara av att bo med någon utav dom? Inte klara av att städa toaletten m.m Haha, blev rädd, men samtidigt skrattade jag åt dom. Det kan väl inte vara så extremt? Eller? Okej, min mamma har hjälpt mig med städning ibland när hon varit här, men aldrig att jag skulle låta henne städa ensam! Eller ens ringa och kräva att hon ska göra det! En del ser nog mig som bortskämd..och jämför man mig (och min bror) med andra så kanske vi är det, men jämfört med dom här..haha då är vi inte så bortskämda ändå. Vi har föräldrar som ställer upp i alla lägen, precis som föräldrar ska göra..Men skillnad på att ställa upp och ställa upp ibland. Ibland gör man det inte bättre för barnen genom att alltid hjälpa till och finnas där. Nu syftar jag på "Ung & Bortskämd-saker". Som den där tjejen som fick allt betalt av sina föräldrar...(samma tjej som ringde mamma när det var dags för städning) Vad tänker föräldrarna på. Visst jag får en del saker av mina föräldrar emellanåt, men med måttliga mängder! Och inte massa onödig skit..Jag hoppas verkligen den här tjejen spelade på massa!! Men är allt sant så vore jag inte förvånad heller..Vad tänker föräldrarna på? Nä usch..man kan skämma bort sina barn, men med måttliga mängder...det som ska ösas på i massor är kärlek!! Man kan inte ge barnen massa saker bara för att man är borta mycket..det ersätter inte ens närvaro i barnens liv. Det bästa man kan ge är sin tid och sin kärlek, utan att ge massa saker, och göra massa saker.

Oj, haha spårar rätt rejält nu. Men nu har jag iaf bloggat och jag hoppas att en viss liten nisse är nöjd nu ;P


Carpe Diem!

Av Linda - 21 december 2010 20:56


Vad tycker vi?

Av Linda - 20 december 2010 14:19

Har precis kommit hem från en jobbdag och en helg i Göteborg! :) Och känner mig lagom pigg just nu. Vart full rulle nästan hela helgen.

Lördagen spenderade jag med min kusin. Blev en sväng in till Nordstan för att köpa lite julklappar. Där träffade vi även på min bror, hans sambo o barnen. Och det blev lite kurragömmalek inne på Åhlens med L. Lagom trötta gav vi oss hemåt för att köra en myskväll. Kebabtallrik (kommer knappt ihåg när jag åt det sist), godis och en bra film. Kommer tyvärr inte ihåg namnet, handlade om någon hund. Mysig film och lite sorglig.


På söndagen var det dags att förflytta sig ifrån henne bort till Mölndal. Ytterligare en shoppingtur..men denna gången var det Frölunda torg som gällde. Men kom därifrån utan kassar. Hittade ett par så snygga skor. *kärlek* Men dom fick stanna kvar i butiken. *stolt* Vi hann även med en god middag och lite slappande i soffan. Och jag blev förälskad igår! Vilken underbar liten varelse...så oerhört go. En hund jag snackar om ;P


Hela helgen var mysig..var bara en sak i slutet som gjorde mig lite ledsen.


Carpe Diem!

Av Linda - 17 december 2010 19:24

  


I onsdags var jag på återbesök med mina naglar. :) Eftersom det snart är julafton så ville jag göra dom lite "juliga". Det blev med andra ord röda toppar denna gången. Egentligen hade jag tänkt mer klarröd men den var slut. Men nu är jag rätt glad att jag tog den lite mörkare röda, hade blivit för mycket annars. Vad tycker Ni om dom?


Besök gärna Nagelparadiset's blogg.  http://nagelparadiset.wordpress.com

Dom är riktigt duktiga dom här tjejerna!


Carpe Diem!

Av Linda - 12 december 2010 17:08

Nu är snart den här helgen slut. Vad fort tiden går när man har roligt! Jag har haft besök över helgen av en mycket trevlig person! Det har både varit roligt och mysigt. :) Blev en tripp till Skövde på dagen, men ingen utav oss hittade något. Och alla affärer finns ju i Göteborg, eller hur var det du sa? ;) Och en hel del godis och chips råkade slinka ner i magen, mm gottit. Var längesen jag tryckte i mig så mycket (möe). Ja ja, tänker inte dela med mig av hela helgen..men kan säga att det var väldigt trevligt med ett besök!


Nu ser vi framemot nästa helg, då jag troligtvis åker ner till Göteborg för att hälsa på min kusin. Ska bli roligt..kanske lite julshopping, eller kanske bara hemma-häng eller ett besök på Liseberg. Ja vem vet, återstår att se.


Nu ska jag tända lite ljus och mysa ner mig i soffan...


Carpe Diem!

Av Linda - 10 december 2010 22:10

Igår var det ju som sagt julbord med jobbet! :) Vi var ca. 50 pers som var i Trollabo kvarn i Hudene.  Vilket mysigt ställe! :) Och vilken stämning. Chefen våran hade tydligen bestämt att vi skulle köra julallsång, då hon hade med sig en gitarr. Det hade väl gått bra om det inte hade varit för att vi absolut inte var ensama på stället utan 30 pers till. :S Höjdpunkten var när vi alla skulle stå upp o sjunga...ja vad hette den nu då?? alliba trana?? Iaf L. klev upp på en stol, fullt synlig för ALLA på hela stället, och där skakade hon loss ordentligt. Jösses vad vi asgarvade. :D Hade jag haft kamera med mig hade jag filmat så ni hade fått se, men tyvärr. Kvällen avslutades med ett mysigt luciatåg..och mycket vacker sång.


Ikväll har jag haft fredagsmys med min bror + familj. Myst massa med barnen, ätit revben (brorsans enligt Lucas), godis, chips..mm gottigottgott. Eftersom jag är lite trött så åkte jag hem innan idol var slut, annars hade jag garanterat somnat på soffan. Men ska försöka hålla mig vaken så jag får se vem som vinner. Vem tror vi? Minnah eller Jay? Det är svårt...


Nä, dags att mysa ner sig och titta det sista på Idol och sen lägga sig så jag är pigg och fräsch imorgon när jag får fint besök ifrån Göteborg! :) Kommer bli en bra dag.. God natt på Er!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards