TheLifeOfLinda

Alla inlägg under februari 2010

Av Linda - 17 februari 2010 22:36

Ikväll har jag varit i stallet med min favvo :) Riktigt mysigt, men väldigt kallt! Hästar är ssåå mysiga..och jag måste säga att jag blev väldigt sugen på att rida! Kanske ska ta tag i det? Var 1½ år sen jag red sist tror jag..ja det stämmer nog. Det får jag göra något åt :P



Av Linda - 16 februari 2010 18:08

Usch natten till igår var riktigt hemsk! Tur jag har en sån underbar mamma, annars vet jag inte vad jag hade gjort! Var helt inställd på att få åka in till akuten, men tack och lov så slapp jag! Hela dan igår var mamma här och tog hand om mig; handlade, lagade mat och såg till så att jag blev bra. Annars hade det blivit till att åka till läkaren..Låg utslagen större delen av dagen, inte alls kul. Men idag har jag känt mig bättre och varit iväg och jobbat..skönt! "Mina" barn och arbetskamrater är bara för härliga! :) När jag kom till "jobb nr 2" hade de bakat semlor på förmiddagen och sparat en så jag fick när jag kom på eftermiddagen ..naaaw. *mums* Imorgon åker H. (arbetskamrat) till Idre. Och jag är inte alls avundsjuk på honom...näää då :P Är det bara jag som INTE åkt skidor/snowboard i år eller? Jag vill! Maj-Britt vad jag saknar Trysil!! Är så pissigt surt att jag inte kunde åka något när jag var uppe sist! J*vla Stöten! Hatar stället, speciellt Den backen som fick mig att ligga handikappad hela veckan. Första dan på hela veckan, hade inte ens nått den norska gränsen! Åå vilken härlig vecka :P Nä, men den var rätt okej ändå. Kunde ju sitta ute och sola hela dagarna..och jag hade ju inte den där fula brännan i ansiktet som alla andra hade, efter skidglasögonen..får se det lite positivt ;P

Haha oj vad jag spårade nu :P

Dags att göra någon nytta här..Ha en bra kväll!


Kram och Carpe Diem!

Av Linda - 14 februari 2010 14:47


Vilka sjuka jävla as det finns! Vad tänker dom med egentligen?? Oj, förlåt..dom har inget att tänka med! Säger bara; fy fan!

Av Linda - 11 februari 2010 11:17

Åå drömde om en viss person i natt, hmm. När jag vaknade så skrattade jag bara åt det. Varför drömmer jag om honom för...? I drömmen var han gullig, mjuk, brydde sig m.m Synd att personen i fråga inte visar den sidan allt för ofta :P Tuff och hård människa, som inte verkar bry sig ett skit. Ja, det är väl den sidan jag sett mest av honom det senaste. Okej, kanske verkar orättvis nu..Han har en mjuk och go sida också, precis som alla andra, men...ja varför men? Jag har sett den sidan också, men det var ett tag sedan :( vilket jag tycker är synd - för honom. Jag vill se den mjuka goa sidan mer, för jag saknar honom trots allt som KOMPIS - inget annat!


Carpe Diem!

Av Linda - 8 februari 2010 19:19

Ååå är så grymt sugen på att åka snowboard just nu!! Men antar att det inte kommer bli något med det i år, pga armen och knät. :( Konstigt att jag fortfarande har problem med armen, hmm. Funderar på att skita i det och dra upp till backen ändå..? Att jag har ont i knät är ju inget nytt :P Och har jag redan ont så gör det ju inte så mycket, haha. SKÄMT! Får vänta..suck.

Av Linda - 7 februari 2010 14:50

Kom på nu att jag inte har skrivit om Umeå-resan. Och nu känns det lite sent för det. Kan sammanfatta den med några ord: Shopping, shopping, kyla, chill, mat, fest, Rex och härligt fölk! :) En klockren resa!


Igår var det fest igen. Utgång i Skövde som gällde. Haha jösses! Festen var lugn och sansad till en början, men någonstans började den spåra ur. Musik från stenåldern spelades och fuldanser ägde rum. Jag antar att C. hade ganska roligt åt oss :P Lr oss, jag var faktiskt ganska oskyldig. Jag stod för filmandet och det blev en hel del härliga filmer. Ganska youtube-vänliga ;P Gissa om jag fick mej ett gott skratt när jag skulle föra över bilderna till datorn. :D Efter en äventyrlig bilresa (med min Djävul) så kom vi till slut fram till Skövde, Bogrens. Där vi dansade loss ordentligt. Lite dåligt med pojkar lr? ;) Det klockrenaste med hela kvällen är nog när jag och S. fick för oss att testa toaletterna på rastplatsen vid Skultorp! Säger då det, aldrig mer. Och återigen fick C. ett gott skratt åt oss. Då det tydligen hördes ut hur vi hade panik där inne. Men det bjuder vi på! Ja det var en lyckad kväll, som vanligt. Men kan det bli annat när man tillbringar den med de bästa?! :)


Nu är det dags att fixa lite mat...uuuaaa, inte alls sugen :S


Carpe Diem!

Av Linda - 1 februari 2010 20:54

Du säger att förseningarna berodde på snön! Men jag kan säga det att våra förseningar berodde inte på snön. Första gången stod det ett trasigt tåg på banan som vi inte kunde ta oss förbi. Andra gången berodde det på att de inte hade en lokförare. Så i detta fallet var det inte snön. Men jag är medveten om att det är många andra tåg som varit försenade pga snön, men alltså inte vi. Ha det bra!

Av Linda - 1 februari 2010 15:05

"Alla vi som älskar SJ klappar nu!"...........nä det var det jag tänkte. Det var inte så många som klappade. Själv är jag inte alls glad på dem. Resan hem från Umeå tog mig 21 h! Hallå?! Började redan i Umeå där buss nr 2 var försenad. Det kan jag ta. Vi var ändå i tid till Sundsvall. Det Ni. Kan säga som så, att det gick vilt till ;P Väl i Sundsvall fick jag vänta mellan 22-24, det visste jag sedan innan så det var jag inställd på. MEN tåget var försenat. Iofs bara 15 min, men står man ute i kylan så är 15 min en lång stund. Väl på tåget tänkte jag ladda en av mina mobiler, eftersom båda dog på bussen till Sundsvall, men nähe då har dom inget uttag! What? tänkte jag, vad är det frågan om. Åka så långt med tåg och så har dom inget uttag, men konduktören var snäll och tog med den in på sitt rum och laddade. Ja okej, det var gullig (men det var som bortblåst senare). La mej till rätta och somnade med en gång, göttans. Vaknade till efter någon timme. Vi stod still, tittade ut, såg inte ett skit, somnade om. Vaknade efter ytterligare någon timme. Vi stod fortfarande still. Okej tänkte jag, vi står väl på en annan station nu då. Men så var ju inte fallet. (Vi stod fortfarande strax utanför Gävle) Jag somnade iaf om. Vaknade vid 7. Hämtade mobilen, tittade på klockan. Shit jag ska ju av snart! Tio över 7 skulle tåget vara i Skövde. Flög upp och tittade ut, kände inte igen mig. Såg en skylt på ett hus där det stod Uppsala bostäder. Nä tänkte jag, måste sett i syne. Frågade konduktören vart vi var. Då hade vi precis lämna Uppsala! Va fan, vilken konstig väg vi åker från Stockholm. Men sen insåg jag att vi inte hade varit i Stockholm än! Blev lagom irriterad. Strax efter 8 rullade vi in på Stockholm central. Där blev vi stående till strax efter halv 10!! Pga att de inte hade någon lokförare som kunde köra tåget! Efter halv 10 kom vi iaf iväg, deras ord var att vi skulle vara i Skövde 12. Haha, eller hur tänkte jag! Och mycket riktigt, vi blev stående igen så var i Skövde närmare 13! Vilket betydde att jag var hemma i Falköping strax efter halv 2! Så hann inte till jobbet kl. 13 så fick ta semester under eftermiddan. Jävla skit! Det här ska dom få fan för som Håkan säger! Nästa gång jag ska uppåt eller nedåt så ska jag kolla flyg i första hand!


Inte allt för glatt inlägg kanske, sorry. Men var bara tvungen att avreagera mig lite! Skriver ett inlägg senare om själva vistelsen i Umeå! :)


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards