TheLifeOfLinda

Alla inlägg under februari 2010

Av Linda - 28 februari 2010 21:29

Jaopp igår var det fest igen då. Med utgång i Skövde. Riktigt nice! :) Idag har det väl vart lite sisådär. Haft sjukt ont efter tandläkarbesöket i fredags..men ändå skönt att tanden är borta nu :) Men väntas en till operation, en mer avanerad tydligen. Gillas INTE! Men men..


Haha var med om något när jag skulle upp och möta Linda vid Hollendergatan. Jag kommer gåendes på gatan nedanför och pratar med I. i telefonen. (skvaller om gårdagen) Jag hör helt plötsligt hur någon skriker. "Nu är jag riktigt jävla förbannad!" Jag vänder mig om för att se vart det kommer ifrån. Ser då en gubbe, okej en man, som kommer gåendes på en annan gata. "Jag ska mörda dig din jävel!" Jaha och vem pratar han med? Bara jag som är i närheten. Jag går lite snabbt upp på gatan som går mot Hollendergatan och pustar ut. Men nähe tro fan att han skulle upp där också. "Jag ska knulla dig!" (ja aboslut inga fina uttryck) I. hör hur han skriker och frågar vad det är frågan om. Ger mig rådet att gå en annan väg. Jaha vilken? Vända så jag möter honom? Nja inte så aktuellt. Höger, vänster? Nja bara hus. Var bara att traska på, fast lite snabbare. Blev sjukt lättad när Linda kom och vi kunde gå därifrån. Hua, ingen rolig filur alls. :(


Av Linda - 27 februari 2010 12:51



Ikväll är det 4:e deltävlingen i Melodifestivalen, och självklart håller vi på NEO! Lycka till vännen!

Av Linda - 24 februari 2010 22:35

Idag har det varit min lediga onsdag..härligt :) Började dagen med att luncha på stan med Linda och Sa. Mingus som gällde såklart! En riktigt trevlig stund, med en hel del tjejsnack. Var inne på Kaffe Record och handlade lite gottit te också. Och efter det var vi lite sugna på att dra på kaffeprovning, wiskeyprovning, vinprovning..ja, vad var det mer hon rekommenderade? Ja, det vore iaf lite mysigt. Dra iväg hela tjejgänget och mysa till det lite :)


Nu ikväll har jag varit med Söt-Emilia i stallet. Att man kan bli så lugn bara av att vistas i ett stall, helt sjukt. Och dessa mysiga djur..bara älskar dom! :) Ett bra avslut på min lediga dag!


God natt på Er där ute!

Carpe Diem!

...

Av Linda - 21 februari 2010 17:05


Säger bara det, kärlek vid första ögonkastet! Så otroligt söt!

Av Linda - 21 februari 2010 11:51

Festen igår var kalas. J. kom förbi också. Har inte festat med henne på 10 månader, så det var på tiden :) Det var ett glatt gäng som var hos H. Och det lektes lekar, så nu vet min släkting (E.) en hel del om mig..fast iofs vet jag en massa om honom nu också. Haha om det är bra eller dåligt vet jag inte. :P Får kanske hoppas på att han var för full så han inte minns allt ;P Vid 12 började vi dra oss utåt. De andra beställde taxi, men jag och J.  bet ihop och gick ner till Terrassen. Kallt! Men där nere blev vi inte kvar länge. Jösses var det någon över 20 där inne? Okej, några kanske, men Åsarp/Trädets nissarna räknas inte, för dom bor ju på stället. Jaja, vid 1 var det dags att ringa efter en taxi och åka hem.Skönt att få sova tänkte jag. Aa eller hur Maj-Britt, inte en chans. Huvudvärk som jag vet inte vad, och grannar som håller på med något lurt :P När jag väl hade lyckats somna så drömde jag en hemsk mardröm :( Låg vaken en halvtimme eller något, somnade om och vaknade av att dom skottade snö precis utanför fönstret. Här gav jag upp. Med en huvudvärk som inte är okej och sjukt trött, ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv :P Men antar att jag får ta tag i dagen snart. Om en stund kommer mamma och pappa. Ska skotta fram min bil tydligen..varför vet jag inte, är knappt någon snö runt den, eller på :P Ja ja, alltid trevligt med besök :) I eftermiddag blir det nog lite mys med F. också. :) Gilla mycket! Denna lilla ängel! Tänk att få hålla en sån liten goseplutt igen, ååå! :D



Nä, får hoppa in i duschen så jag är klar när mamma och pappa kommer!

Ha en bra dag


Carpe Diem!

Av Linda - 20 februari 2010 18:11


Nä, om man skulle ta och hoppa in i duschen och sen gå bort till den där festen...?

Av Linda - 20 februari 2010 15:49

Japp, jag gör en rensning bland mina kläder just nu. Bra idé..lr ja, det tyckte jag tills allt låg på sängen och det var dags att lägga in allt igen. Det ligger fortfarande kvar. Vet inte riktigt hur jag ska få in det, men det är klart har det fått plats innan så ska det väl få plats nu med :P Om jag slängde något? Hmm skulle vilja säga massa, men då ljuger jag. När jag trodde att jag var klar så hade jag lyckats slänga undan ETT linne. :S Åå jag är så kass på sånt här. Och vilka dåliga ursäkter jag har till att behålla kläderna: "ja, men den kan vara skön att ha när jag är sjuk." eller "den kan jag ha till stallet" - hallå Linda vakna, när var du i stallet senast? Ja, okej i onsdags, men innan det var det 1 ½ år sedan. Så den ursäkten får jag nog inte godkänna. :P Nä antar att det bara är att ta tag i det igen..


Ha en bra kväll!


Carpe Diem!

Av Linda - 19 februari 2010 22:50


Nu har det landat en Ängel :D

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards