TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Linda - 25 januari 2011 19:56

Då har man fyllt år igen, åh vad härligt att vara 24 igen ;P Dom retade mig på jobbet igår när jag tog fram en stol att sitta på till samlingen. Men huuua vem vill sitta på det svinkalla golvet? Jag hade iaf en bra dag, jobbade hela dagen och hade en underbar dag där. Fick många goa kramar av barnen och teckningar! :) Dom är så söta! På eftermiddagen åkte till jag Tibro för att fira lite med en kompis, tårta och tjöt. Var rikigt trevligt måste jag säga. Inte allt för ofta vi ses..och med tanke på att vår kompisrelation varit lite sådär det senaste så var det skönt att kunna skratta ihop igen! :) Läste något i söndags som alla hört innan, men så bra det är: Ingen är så rik att hon har råd att förlora en vän. Det är så sant! Men samtidigt så fel...får en person en att må dåligt så självklart ska man säga adjö, men då är nog personen i fråga iofs ingen vän? Så då har man ju inte förlorat något heller..förstår ni hur jag tänker? Så, haha, nu när jag tänker efter stämmer det ju verkligen! Sammanfattning av dagen: Mycket nöjd! :)


Idag efter jobbet kom mamma upp en sväng, blev lite fika och Pa's för att handla. Och en liten uppläxning till mig...Men det är lugnt. I survive!

Nu har jag precis avslutat en timmes träning, aerobics. Känner mig riktigt nöjd, här ska vi komma i form igen. Ska även köra lite Yoga ibland. :)


Imorgon sätter det fart. Sen har jag fullt upp till söndag. Me like, och bara 3 dagar kvar nu..sen gör vi stan osäker ;P Todelidodo..blir grymt.


Nu får det bli duschen. Ha en fortsatt bra kväll!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards