TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Linda - 23 januari 2011 21:04

  


Den här tavlan fick jag av min bror och hans familj i födelsedagspresent. Och den passade riktigt bra i lägenheten. Så nöjd! Han var även snäll och fixade så den kom på plats med en gång..snacka om bra service, tack mina käre bror! Sa till hans sambo att jag inte behöver någon karl utan jag kunde ju hyra in honom när jag behövde hjälp med något sånt. :P Förlåt! Jag skojade bara lite, tro mig jag behöver en karl ;P Haha..hade en kompis här i förra veckan som skrattade lite åt mig när jag skulle ha i en spik i väggen. Nu är det inte så att jag är blåst och inte vet hur man gör, för det vet jag. Men inte lätt när man har naglar i vägen kan jag säga, så var nog det som såg roligt ut. Ja ja..


  


Han var även snäll och satte upp den här, som E. var så snäll och köpte åt mig. Tack till Er båda, blev sjukt bra ju!


Carpe Diem!

Av Linda - 23 januari 2011 11:01

Det blev en hemmakväll igår sen ändå..Härligt! Rätt skönt att bara vara, vet inte när jag hade det en lördag sist. Så ni förstår säkert att det var behövligt.

Men hade en liten down under kvällen, under hela dagen var jag rätt nedstämd faktiskt, men en stund på kvällen var jag verkligen negativ till det mesta. Ledsen över min kompis D. Han hörde av sig, och jag hade ju raderat numret..opps :S Efter det blev jag ännu mer irriterad, och såg inte ens framemot nästa helg :S MEN det har absolut ändrats sig nu..för nu längtar jag! :) 5 dagar kvar, sen kör vi! :D Kommer bli en mysig, rolig och flummig helg! ;D I vanliga fall skulle nog veckan bli seg, som alltid när man längtar efter något, men den här kommer NOG gå fort. Jobb hela dagen imorgon, tisdag oplanerad, onsdag består av städ och tvätt, torsdag blir det Tupperwareparty och fredag då händer det! Sen är det full rulle..så helgen kommer gå sjukt fort, vilket är både roligt och tråkigt :P Men men..Lördagen kommer bli kanon! Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan; slappa på soffan.


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards