TheLifeOfLinda

Alla inlägg under juli 2009

Av Linda - 3 juli 2009 16:16

Hallojsan på Er!


Nyss uppkommen från stranden. Jösses vilken dag vi haft. Blivit en hel del bad. Bebis är ju bara för söter med sin lilla båt. :) Nu är vi helt slutkörda här. Bror min och Bebis har somnat i sängarna. Jag är helt väck, men blir väl lätt så i värmen. Undra vad som ska hända nu? Ikväll har familjen blivit bortbjudna till min faster och hennes man..grillning står på schemat. Jag vet däremot inte om jag ska med. Blir kanske Varberg för min del. Träffa några kompisar som jag inte sett på ett bra tag nu, kanske ta en cider eller två också. :P


Nä, ska ut och sätta mig i solen igen. :) Ha en fortsatt bra dag!

Carpe Diem!

Av Linda - 2 juli 2009 13:37

Nu har jag vart nere och tagit året första dopp i havet med min kära faster och hennes man. Åå det var riktigt varmt! :) Nu är det sill och potäter som gäller..mindre gott, iaf sillen. Men får nog min special mat skulle jag tro..som alltid :) I eftermiddag är det stranden som gäller igen. Bada, bada, bada och pressa som fan.


Just det, var inne i stan en sväng på förmiddan. Har köpt mig en ny fin klänning som jag ska ha på min kusins bröllop. Så nöjd så, men det är inte min plånbok. Men vad sjutton! :P


Dags att vara lite social. Ha det kanon!

Carpe Diem!

Av Linda - 1 juli 2009 22:46

Nu sitter jag i stugan, mys värre. Min kära moster och hennes man har precis gått hem till sig. Imorgon är det stranden som gäller och kanske en snabbis in till stan..iaf för min del. :P På fredag blir det ev. Varberg. Hälsa på några kompisar, kan bli sköj. :) På tal om sköj, blev inget Beachhouse. :( Blev mat och mys vid stugan istället. Inte så dåligt det heller, men imorgon får det nog bli Beachhouse, men alkohol först på fredag. Dumma medicin. Här har man semester och kan inte njuta till max. :( Iofs hindrade det mig inte i lördags. :P Men nä, får vänta. Vilket flummigt inlägg känner jag. Antar att Ni redan tröttnat så därför sätter jag . nu.

Natti på Er!


Carpe Diem!

Av Linda - 1 juli 2009 17:59

Japp nu rullar vi. Sitter på tåget till Gbg nu. Lagom segt, men gud va gött när jag väl kommer fram! Har redan pratat med pappa så de står beredda med mat när jag rullar in på stationen. Hann ju inte äta något efter jobbet. Inte bra jag vet...Kanske hinner köpa något gott(-it) i Gbg..? Annars kommer det nog inte hända så mycket de närmaste 3 timmarna. :( Mer liv blir det senare. Beachhouse som gäller, inget annat. :)

Nu ska jag passa på att spana in lite bloggar. Ha det bra!


Carpe Diem! :)






Vad säger Ni? Inte så tokigt va? Stranden vid stugan :)

Av Linda - 1 juli 2009 13:42

Tralalala..har lagom roligt just nu. Sitter nere på jobbet - lunch. Ensam i hela huset. :( Funderar på om man ska börja jobba igen, så man kan gå hem lite tidigare. Vore inte fel. Chefen sa att jag fick ledigt imorgon också, så snart börjar min helg! :)


Suttit och funderat lite medan jag jobbat. Jag ska ha mer egen-tid. Är för dålig på det. Nu när jag är själv kan jag verkligen behöva det. Unna mig en massage lite då. Ha en dag då jag bara är, göra det som faller mej in. Jaopp, skärpning Linda! Tänk vad skönt det skulle vara! :) Sen ska jag sluta tänka på vad alla tycker och tänker om mig. De får tycka vad sjutton de vill...Jag vet iaf vad jag själv tycker om mig! Tänker inte ändra på mig för att jag inte passar in i någon annans liv, så är det!

(Inte menat till någon speciell, absolut inte. Bara lite funderingar.)

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards