TheLifeOfLinda

Alla inlägg under juli 2009

Av Linda - 9 juli 2009 21:15

Ja gud ibland är jag sötare än vad jag brukar vara. Hmm..? Var iväg och handlade med Sa. förut. Jag gick runt och plockade till mig det jag skulle ha och när jag gjort det fick jag för mig att jag skulle ha avokado, mjölk och apelsinjuice. Jaha ok, tänker Ni..? Saken är den att jag tycker inte avokado är gott, och mjölk hatar jag och juice dricker jag helt enkelt inte. Men när jag gick där inne så fick jag sådant extremt sug efter detta. Sjukt. Ja, så nu står det inne i kylskåpet bara. Bra där Linda. :P Sa. måste tyckt jag vart helt knäpp. Ja ja.


Har grymt ont i min fot idag. Lyckats klämma min fot i trucken. Klantigt, jag vet. Och det var inte första gången heller, lyckades med det igår också. Fick reda på idag att vi kommer ha sjukt mycket att göra nästa vecka. Allt ska vara klart till torsdag. Hur vi nu ska hinna det. Kommer bli låååånga dagar. Tur man inte har något planerat. Eller har jag kanske det? Mitt minne är lika med noll för tillfället så är det så att någon vet med sig att jag bestämt något mer Er så säg gärna till. :P Har så extremt mycket i huvudet just nu. Och min almenacka har fått ben och sprungit och gömt sig. :(


Nä, nu ska jag se klart på filmen! Natti på Er!

Carpe Diem!

Av Linda - 9 juli 2009 19:42

Av Linda - 8 juli 2009 22:29


Japp nu ligger jag och tittar på P.s I Love You. Så kommer väl ligga här och snyfta i sängen :P En riktig tjejfilm lr vad säger Ni?

Av Linda - 7 juli 2009 21:48

Nu har jag precis kommit hem från Skövde. Jag har varit på bio med min goa Emilia. Var mycket trevligt och vi har redan sett en annan film som vi är sugna på att gå och titta på också. :) Bio mitt i veckan det är inte ofta det händer. Vi gick nästan alltid på fredagar eller söndagar förut, men bio mitt i veckan är riktigt gött. Blir fler gånger. :)


Annars då? Ja gud, vet knappt vad jag ska svara på den frågan. Hade det grymt härligt nere i stugan och har redan panik här hemma. Vill tillbaka NU! Hemma går man bara och funderar...på tal om det. Stod och funderade lite igår på jobbet. Vill bara säga det att livet är alldeles för kort för att hålla på och tveka och tänka på alla andra, kör på bara. Misstolka mig inte nu. Visst ska man tänka på andra. Det gör jag, men ibland måste man få tänka på sig själv också. Gaah skulle kunna skriva massa om detta, men kortfattar det så här...annars skulle Ni aldrig orka läsa. :P


Nä, nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen. Natti på Er!

Carpe Diem!

Av Linda - 5 juli 2009 15:11

Trött, tröttare, tröttast. Japp så är det. Har inte sovit något än och är svinigt trött just nu. Just nu känner jag ingen ork till något...orkar inte bry mej längre, lr iaf inte idag :P Tralalala säger jag bara. Tänker inte skriva mer nu. Kul inlägg lr inte, men så blir det när man inte har något att göra.

Hörs ikväll om jag orkar. :P


Carpe Diem!

Av Linda - 5 juli 2009 11:57

Gudars, idag är man bra trötter. Igår var det ännu en dag med massa sol och bad. Under dagen fick jag även besök av några kompisar = ännu mer sol och bad. Vilket slutade med att jag brände mig lite i ansiktet, men antar att jag får skylla mig själv eftersom jag aldrig smörjde in mig. Men men...På kvällen var det Peggens glasscafé som gällde. Gottit! :) Efter det var det grillning med La Familia, mys (lite kortspel m.m ute på "gården"). Vid 23 mötte jag upp ett par kompisar och sen satt vi och drack gött och göttade oss utanför stugan. Efter några öl och några få cider så var det taxi in till centrum som gällde. När vi såg kön in till Bratt så bestämde vi oss för Grand Hotell istället. Men hmm...var sådär där inne, så vid halv två drog vi vidare upp till Bratt. Och jag säger bara det Gustaf Bratt är stället nummer 1 i den här stan! Kan jag varmt rekomendera. Brukar vara sjukt mycket folk. Enda minuset är kanske dansgolvet, men är man van vid Plantis så klarar man nog detta stället också. :P Vid halv 4 åkte vi från centrum och då var jag sjukt trött. Men kvällen var faktiskt riktigt roligt alltså! Idag är jag som sagt mindre pigg, sovit ca 4 timmar. :( Funderar på om man ska ta sig en filt, kudde och lägga sig ute på gräset...? Men då ska jag orka resa mig från soffan också, och det vet i sjutton om jag orkar. :P Vad händer annars idag? Minsta möjliga..mys med familjen, kanske Ullared en sväng. Och nu ska jag tydligen iväg och handla mat..åå lite "bakis-godis" vore inte fel heller.

Ha en bra dag!

Carpe Diem!

Av Linda - 4 juli 2009 22:46

Blir så jävla trött på folk som säger en sak, men menar en annan! Orka...

Av Linda - 4 juli 2009 10:17

Morgon på Er!

Lyckades med både grillningen med faster och festen i Varberg...inte illa! :) Men aldrig mer att jag åker den bussen. Jösses vad illa jag mådde när jag klev av bussen. Och vart klev jag av då? Ja du, vet jag knappt. Åkrar åt alla håll, alltså mitt ute i ingenstans och tydligen finns det inte många tjejer där ute heller. När jag gick förbi ett hus var det ett gäng killar som gapade och skrek och spelade kubb. Helt plötsligt blev det helt tyst. Jag vände mig om då stod det 20 pöjkar och glodde upp mot där jag gick. Ja gud, bonnalandet säger jag bara. Väl på campingen var det fest som gällde, mycket trevligt. M. var bra fuller. Haha ja många skratt bjöds det på. Sen var det pubben som gällde, Trubadurafton. Vilket ös! :)

Idag är det stranden som gäller. :) Måste bli bruner ju :P Förutom det så händer nog inte mycket. Kanske Beachhouse ikväll igen.

Nu ska jag ut och leka med Bebis. :)


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards