TheLifeOfLinda

Alla inlägg under september 2011

Av Linda - 15 september 2011 20:10

 

You can either focus on what’s tearing you apart or what’s holding you together.

 

Detta citatet hittade jag på en blogg som lite hastigast. Läs den raden en gång, eller två gånger, och tänk till! En väldigt tänkvärd mening måste jag säga.


Jag tror att det är väldigt lätt att fokusera på fel saker i livet. Med andra ord, man fokuserar på det som får en att må dåligt. Det är det man hakar upp sig på och det är nog tyvärr så vi människor fungerar. Det är väldigt lätt att fokusera på det och må ännu mer dåligt över det. Jag själv känner igen mig LITE i det och tror att jag har fler med mig..? MEN jag skulle vilja säga att vi istället ska rikta in oss på det som får oss att må bra! De bra sakerna i livet! Och sen leva utifrån det..Jag vet, det kan verka svårt för en del. Men varför ödsla tid på något som får oss att må dåligt? Livet är alldeles för kort för det! Ta vara på de positiva sakerna i Era liv, "utveckla" dem och må bra! Jag själv bestämde mig idag att jag ska försöka bli bättre på det. Jag har haft en del saker som fått mig att må dåligt, vara ledsen m.m Men idag redde jag ut ett utav dem, vilket känns skönt..otroligt skönt måste jag säga! Och nu har jag valt att fokusera på de bra sakerna. Jag har ju ett liv jag är väldigt nöjd med. Har en sambo som jag älskar och som älskar mig, har ett jobb jag tycker är helt underbart, en familj (denena delen för tillfället rätt långt bort) som jag älskar, har underbara vänner, flyttat till en ny stad som jag trivs mer än bra i, har en otrolig lägenhet, har mat i kylen m.m Jag har så många saker att vara glad över så jag ser ingen anledning med att fokusera på det dåliga. Sen kan det vara svårt med vissa saker, det ska jag ärligt säga, men man får försöka. Och jag vet att ALLA har något bra i sitt liv som de kan fokusera på! Så ta med er detta citat..lagra det i bakhuvudet..Nej, ha det lätttillgängligt! Tänk på det!


Det var allt för mig. Jag hoppas att jag gett Er något..?

Carpe Diem!

Av Linda - 14 september 2011 14:56

Nu är det några dagar sedan sist! Har haft fullt upp här och har väl fortfarande egentligen. Just nu borde jag göra massa här hemma som jag inte hunnit göra de andra dagarna pga allt annat som händer, men jag känner bara att jag behöver pausa lite och uppdatera Er lite om vad som händer och sker.


I måndags gjorde jag min första dag på Traineeprogrammet, hela dagen spenderades i Stadshuset. Och vilken dag! En väldigt roligt och inspirerande dag och jag ser verkligen framemot det här arbetet! Detta är något som jag ska hålla på med i ett år, och jag kommer få gå ifrån mitt jobb en gång i månaden för att gå på det här, samtidigt som jag ska arbeta med det i min barngrupp. Ja, ni hör väl? Ska verkligen bli så roligt! Och jag är så himla glad över att jag får vara med i det här projektet!


Annars jobbar jag på. Har min tidiga dag idag, som inte riktigt är en tidig dag. Även denna onsdagen måste jag tillbaka till jobbet om några timmar. Jag känner just nu att det är mycket jobb, långa dagar m.m Möten hit och möten dit..MEN det är roligt! Imorgon ska vi bl.a på en föreläsning som hålls på Svenska mässan. Spännande spännande! Som sagt mycket jobb, men om ett tag så tror jag det lugnar sig. Tills december kommer, då är det 120 igen som gäller. Tur man älskar sitt jobb! :)


Helgen som var spenderade jag och A. hos mina föräldrar och L. och F. var med nästan hela helgen. Riktigt mys, mina juveler! <3 F. sötunge. Vi kom hem, jag klev ur bilen, vinkade och sa glatt "Hej F.!" Varpå F. ler lite. Sen kom A. ut ur bilen. F. sken upp som en sol och skrek "A.!" Och jag säger som pappa hade hon inte haft öron så hade hennes mungipor försvunnit. Jag kände dock att jag lika gärna kunde åka hem igen. Nee så illa var det inte. När det väl gällde så ville hon hellre vara med mig! Och vad vi myste, tog igen ALL tid. Åt onyttigheter, lekte på lekplatsen, spelade tv-spel, tittade på fotboll, var på fiket och fikade, tvättade husvagnen...ja full rulle hela helgen. Det är roligt när man får "låna" dessa juveler och att föräldrarna vill "låna ut" dem!


Men oj, nej nu har min paus blivit ALLDELES för lång..för hur trött jag än är och hur omotiverad jag än är, så måste jag göra något åt hemmet! Disk, plock och städning av toalett. Så inte nog med att jag ska jobba på jobbet till ÅTTA ikväll jag får ingen direkt rast hemma, utan måste fortsätta här. Japp, bara att sätta igång.


Carpe Diem!!

Av Linda - 6 september 2011 19:10

Idag försov jag mig, vilket jag väldigt sällan brukar göra! Eller kan man kalla det försova sig om man ändå var i tid till jobbet?? Kom inspringandes med frukostvagnen någon minut över 8, inte illa då jag vaknade tjugo i 8! (Alarmet var: 06.45) Min mobil, med alarmet, dog under natten. Jag vaknade när A. kom in och sa hej då, men somnade om. Vaknade en stund senare och tänkte hmm..nu borde nog alarmet ringa snart var ju längesedan A. gick nu. Skulle titta på klockan på mobilen, men den var stendöd. En extrem panik utbröt och jag slängde mig till andra sidan sängen för att titta på A's. klocka; 07.40 SHIT! Flög upp, in på toaletten och tvättade av mig, plattade håret, upp i en tofs och strax efter 07.50 sprang jag ut till bilen. Puuuh! Men jag hann. Lite skönt att mattanten var lite sen med frukosten också, annars hade jag nog varit i mer tid ;) Och tur man har ett sådant bra jobb så man får frukost, lunch, mellanmål serverat. Lite jobbigare om jag skulle jobbat på en fabrik. Pga det här trodde jag hela dagen skulle bli upp och ner, men faktiskt inte! Dock gick jag hem lite tidigare idag. Den sista 1 - 1½ timmen skulle jag suttit på kontoret, men satt lite drygt en ½ timme istället. Det andra var sådant jag kunde göra hemifrån. (Så det är det jag tänkte göra nu)


Väl hemma så stack min sambo nästan direkt, lite besviken faktiskt. Vi kommer inte ses mycket denna veckan. Imorgon jobbar jag till 20, torsdagen är han på Elmia..så hade varit roligt att bara varit en stund innan han skulle iväg, men men. Så kan det vara ibland. Jag passade på att laga god mat och bakade lite. Skönt, fick jag resterna av smeten själv, haha kan han ha! Idag blev det bara lite enkel bakning, chokladmuffins. Men ska försöka baka lite mer under veckan, när jag nu ska hinna det?.


Nä, nu ska jag jobba lite. Ha en fortsatt bra kväll!


Carpe Diem!

Av Linda - 4 september 2011 11:18

En lyckad dag igår som avslutades på Trädgår'n med C. :) A. var i garaget hela dagen igår så jag kunde göra precis det som föll mig in, och ni som känner mig vet garanterat vad jag gjorde. Japp, shoppade! Jag drog först en ride till FashionHouse för att kika lite, men fanns inte så mycket, så min tripp fortsatte till Frölunda Torg, där det blev lite shopping. En topp på New Yorker, äntligen har de fått in nya kläder. Det har varit samma kläder där inne i flera månader. Det blev även en turkos skål. Är ju turkost som gäller i vardagsrummet nu. :)

Vid 16 kom A. hem igen. Blev lite tjat, promenad med hunden och sen vid 18 åkte vi och mötte upp P. och V. för att spela lite minigolf! Lätt den bästa banan jag spelat på. Tylösand är inget!

Runt 21 åkte jag in till C. för att förfesta lite och sen drog vi ut. Trädgår'n var stället att vara på igår. Tror inte jag haft så skoj på jag vet inte hur länge, och vet inte när jag skrattade så mycket sist. Har nästan träningsvärk i magen idag! Träffade på lite nytt folk. Några killar bla som försökte sig på att flirta in sig, men icke sa nicke..ingen idé. Träffade två tjejer som vi tjatade en massa med. Haha en norrlänning och bara den dialekten är ju hur skön som helst. Och vilka livshistorier dom berättade. Haha, illa jobbigt när toaletten var avstängd och man var äckligt pissenödig. Och på tal om det. Fasen vad glad jag är över att vara tjej, för gud vad det luktar skunk inne på herrarnas toalett! Hua, aldrig mer..Och förstår inte varför man stänger av damernas toaletter och skyller på att det är stopp. Hmm, illa otur att det är stopp i alla NIO på en och samma gång. Nja, var en fruktansvärt dålig ursäkt. Fattade ju vem som helst att något hade hänt. Var poliser, tydligen mer än vanligt, där också. Hmm, nog för att man är blåst, men inte så blåst. Jaja, hursom, kvällen var grym!

Lite sliten idag, men inget som kommer påverka dagen, för idag är det dags för dop! Ska bli roligt och mysigt. Och nu blev jag påmind om att jag måste sluta och hoppa in i duschen istället! Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Av Linda - 2 september 2011 22:44

Idag har vi hunnit med mycket. Först jobb, 7-13. När jag slutade kom min käre sambo och hämtade mig så åkte vi till K-RAUTA för att titta efter present till dopet på söndag. Sen hem, byta om och direkt in till stan för att möta upp min kusin. Blev några timmar på stan, några plagg rikare och lite pengar fattigare. Hittade ett par grymt snygga kängor på Din sko! Är väldigt nöjd måste jag säga! Annars blev det mest lite småköp. Köpte lite naglack och annan nagelvård nu när jag tagit bort mina naglar. En fin top/tunika..gammaldagsrosa med svarta prickar på. Tänkte ha den till mina nya svarta leggins som är höga i midjan. Jag sa att den kan vara snygg att ha istoppad, men A. svarade med att man kan ha den utanför också. Men just nu är ju grejen att det ska vara istoppat, med andra ord jag kör på att ha den istoppad och dissar A's. moderåd. Detta blir nog min outfit till dopet på söndag. OM det inte är gassande sol, då blir det klänning :) Jaja, förutom skorna, toppen/tunikan, naglacken blev det även två baslinnen. En bra shoppingtur med andra ord, med saker jag behövde!

På kvällen åkte vi hem till A's. föräldrar för att ha lite fredagsmys! Bakpotatis, kött m.m och gott att dricka, som sedan avslutades med fotboll. Visst Sverige förlorade, tråkigt hmm mm. Men ändå glad för andras skull att Ungern vann ;)


Imorgon blir det nog en tripp till Fashion house..eventuellt, om jag vågar mig på det. Jag kommer vara själv hela dagen imorgon, men Torget blir det garanterat en sväng! Annars vet jag inte vad som kommer hända imorgon. Lite städ och plock hemma kanske. Det kan jag gå med på, OM det händer någor skojsigt på kvällen sen :) Men men, nu ska jag sova. Morgondagen får vi ta imorgon!



Carpe Diem!

Av Linda - 1 september 2011 22:48

Känner mig naken! Hmm opps kanske kan bero på att jag är naken..? Nä skämt! Har precis tagit bort mina naglar. Och shit vad konstigt det känns att ha sina riktiga naglar. Först tyckte jag det såg så snuskigt och ofräscht ut, men efter att ha oljat och lackat lite så kan jag nog vänja mig vid det ;P Men som sagt, känns väldigt konstigt. Iofs har jag hållt på med mina akrylnaglar sedan april 2010! Det är ett tag..och rätt många tusenlappar fattigare. Hur många tänker jag inte säga, även om jag har räknat ut det ;P Sitter just nu och tittar på händerna och spretar med fingrarna och sprallar med fingrarna. Mm, det var det! Kommer saknar mina designnaglar :( Men får lära mig att måla med naglack själv istället. Vilket betyder att jag måste köpa på mig lite naglack eftersom alla slängdes när jag flyttade, eftersom jag aldrig använde skiten...men nu så. Suck, haha inte så förvånad. Nä, nu har lacket torkat = dags att sussa kudde! Natti natti!


Carpe diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards