TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 4 september 2011

Av Linda - 4 september 2011 11:18

En lyckad dag igår som avslutades på Trädgår'n med C. :) A. var i garaget hela dagen igår så jag kunde göra precis det som föll mig in, och ni som känner mig vet garanterat vad jag gjorde. Japp, shoppade! Jag drog först en ride till FashionHouse för att kika lite, men fanns inte så mycket, så min tripp fortsatte till Frölunda Torg, där det blev lite shopping. En topp på New Yorker, äntligen har de fått in nya kläder. Det har varit samma kläder där inne i flera månader. Det blev även en turkos skål. Är ju turkost som gäller i vardagsrummet nu. :)

Vid 16 kom A. hem igen. Blev lite tjat, promenad med hunden och sen vid 18 åkte vi och mötte upp P. och V. för att spela lite minigolf! Lätt den bästa banan jag spelat på. Tylösand är inget!

Runt 21 åkte jag in till C. för att förfesta lite och sen drog vi ut. Trädgår'n var stället att vara på igår. Tror inte jag haft så skoj på jag vet inte hur länge, och vet inte när jag skrattade så mycket sist. Har nästan träningsvärk i magen idag! Träffade på lite nytt folk. Några killar bla som försökte sig på att flirta in sig, men icke sa nicke..ingen idé. Träffade två tjejer som vi tjatade en massa med. Haha en norrlänning och bara den dialekten är ju hur skön som helst. Och vilka livshistorier dom berättade. Haha, illa jobbigt när toaletten var avstängd och man var äckligt pissenödig. Och på tal om det. Fasen vad glad jag är över att vara tjej, för gud vad det luktar skunk inne på herrarnas toalett! Hua, aldrig mer..Och förstår inte varför man stänger av damernas toaletter och skyller på att det är stopp. Hmm, illa otur att det är stopp i alla NIO på en och samma gång. Nja, var en fruktansvärt dålig ursäkt. Fattade ju vem som helst att något hade hänt. Var poliser, tydligen mer än vanligt, där också. Hmm, nog för att man är blåst, men inte så blåst. Jaja, hursom, kvällen var grym!

Lite sliten idag, men inget som kommer påverka dagen, för idag är det dags för dop! Ska bli roligt och mysigt. Och nu blev jag påmind om att jag måste sluta och hoppa in i duschen istället! Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards