TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 21 september 2011

Av Linda - 21 september 2011 14:33

Woho, varit hos läkaren precis och det är INTE halsfluss jag har iaf. Skönt! Hon skrev ut hostmedicin som jag ska ta för att det ska lätta lite i halsen. Himla bra läkare det där måste jag säga! Och det bästa av allt är att de har en öronspecialist på mottagningen, vilket betyder att jag slipper gå på två olika ställen som jag fick göra i Fkp. Får hoppas att han är lika bra han, för här MÅSTE vi vara väldigt kräsna med var det är för någon som sköter mitt öra. Inte vem som helst som får göra det har jag fått höra. Eller det gäller visst båda. Fick nästintill en utskällning av en gammal öronläkare när jag gick till en vanlig läkare med mitt friska öra. Så nu vågar vi inget annat än att gå till en specialist! Därför, förstår ni, känns det oerhört skönt om han är bra och att jag kan hålla mig till en mottagning - underlättar ju en hel del om man säger så. Men nu måste jag bara få dem att skicka mina gamla journaler till mitt nya ställe..Vilket kanske inte är så lätt! Eftersom de vågade påstå att de var "borta" för ca 1 år sedan, vilket de ABSOLUT inte var. För nu har jag kopior hemma på mina hörseltest. Vi får väl se vad de har för ursäkt denna gången ;P Jaja, ny läkare fixad iaf. Nu är det ny tandläkare som ska fixas..och det blir nog en privat verkar det som. MEN det tänker jag inte brådska med för sist jag var hos tandläkaren pumpade de ur mig flera tusen! Så nu behöver jag väl inte gå dit på iaf 10 år...? ;)


Nä, min tanke nu var faktiskt att sova en stund, då jag är helt slutkörd. Men får lite dåligt samvete då A. går omkring och fixar och donar :S Men men..


Carpe Diem!

Av Linda - 21 september 2011 09:53

Idag har jag serverat A. frukost på sängen. Riktigt mysigt med morgonmys: te, mackor och morgontv. Just nu tittar jag på Tjorven och Skrållan. Andra morgonen jag gör det nu. Jag vet, barnprogram, men jag kan inte rå för det. De är för söta. Tjorven som är den lillgamla, Stina som kör med sitt "Hemma på vår gata i stan" - nästan så man blir galen och lilla Skrållan som är en riktig trollunge. Hon är en riktig busunge, men samtidigt så himla söt och charmig. MEN jag hoppas att inte mitt barn blir som hon..okej söt och charmig kan HON få bli, men inte fullt så busig. Vill att morfar ska kunna vara barnvakt utan att behöva ta hjälp av två andra barn ;) Oj, spårar nu. Vad jag vill säga är att det är en ganska mysig film så här på morgonen!


Som ni säkert redan förstått blev jag hemma idag igen. :( Och hur det blir imorgon vet jag inte. Min hals är igensvullen och gör ont, ingen feber dock, men matt i kroppen. Har ringt vår vårdcentral och de ska ringa upp om drygt 1 h. Hoppas på att få komma dit och bli undersökt, ta halsflussprov. M. från jobbet ringde igår nämligen och sa att vi hade halsfluss på avdelningen. Inte allt för kul, så nu ska vi testa oss för att se om det är något.


Nä, åter till Tjorven och trollu..Skrållan. Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards