TheLifeOfLinda

Alla inlägg under april 2009

Av Linda - 29 april 2009 11:46

Guud vilken underbar dag! Har redan hunnit med en tripp till Mullsjö. :) Pluggat och fikat med min underbara L. Pratat av oss lite också. Tack gumman! Hade ju lite att ta igen.

Ja ja, nu är det helg för min del iaf. Ska börja den med att åka in till stan och luncha med min kära mamma. Mys. Sen blir det massage. Ååå vad gött, och behövligt! Sen ikväll blir det fotboll i Valtorp med bästaste Jenny. :)

Annars vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Träffa min andra hälft imorgon, Sa. :) Har inte träffats på två veckor nu!! Festa någon dag kanske? Hmm, vi får väl se. Vad ska Ni hitta på då?


(Kusin, du har så rätt så!)


Nä, nu ska jag spana efter nya sommarkläder. :) Men ha en bra dag!

Carpe Diem!

Av Linda - 28 april 2009 21:21

Sitter och funderar på förväntningar som andra har om en. Lite jobbigt det där. Lärarna har förväntningar, kompisarna har förväntningar, familjen har förväntningar...Vad har dom för förväntningar egentligen? Att tänka på det gör att man får lite lätt panik. Någon mer som håller med mig? Hur sjutton ska jag vara? Jo jag vet...mig själv! Men i alla lägen går det inte...eller? Det bästa kanske är att lägga ned detta..? Ää jag vet inte...om man bortser från dom här onödiga(?) tankarna, så mår jag kanon! :)

Av Linda - 27 april 2009 20:39

Vart i Jönköping idag och pluggat inför imorgon. Usch är verkligen inte sugen på att åka ned igen! Dessutom börjar vi halv 9. Varför? Brukar alltid börja 9! Mhm, okej bara en halvtimme. Men nähepp för mig är det inte bara en halvtimme. Det betyder att jag måste gå upp kl. 5 istället för halv 7! Japp, så himla surt. Vilka problem jag har va? :P


Träffat godingen idag oxå! :) Blev en sväng ut till Valtorp, fotboll. Testat bromsarna har vi gjort oxå. Jösses vad du skrämde mig Jenny! ;P


Just det. Svarar på min kära kusins kommentar här också. Det är min kusin i huset bakom som ska gifta sig. (Brodern) Han ska gifta sig med min granne, lr gamla granne, fast för tillfället granne, fast egentligen inte eftersom hon bor i Jönköping nu. Men gud, hängde du med på vem jag menar?


Tror jag sätter . här

Carpe Diem!

Av Linda - 26 april 2009 17:37

Jaha. Grillfest hos E. igår. Riktigt trevligt var det! :) Spelades lite kubb. Mm jag förlora TVÅ gånger. Tur jag INTE är en dålig förlorare. :P Ja jösses, roligt hade jag. Vad mer ska jag säga?? Jaaa...hmm nä väljer att vara tyst!


Var med Jenny gumman i Skövde också. Vilken jävla miss! Hur mycket folk som helst. Tog 5 minuter att ta sig 10 meter ungefär. Helt sjukt tjockt med folk. Var nog på Commerce ungefär i en kvart. Jösses. Fick bli Elins Esplanad istället. :) Hittade massa snygga saker och gjorde tyvärr åt med lite för mycket pengar, men men så kan det vara. :P


Om man skulle försöka göra något vettigt nu kanske? Japp..

Hej på Er! :)


Av Linda - 23 april 2009 23:24

Japp, nu har jag fått med mig Jenny. Vi ska börja röra på oss. Härligt det. :) När börjar vi? På måndag? haha den har man heller aldrig hört förut. Jag börjar på måndag. Så börjar man, sen kommer helgen och man slappar...ää jag börjar på måndag igen tänker man. Känner Ni igen Er? Jaja..


Blev en sväng in till stan förut. :) Köpte en klänning till bröllopet. Wiiee. Nu ska jag bara köpa några fina skor oxå. Jag vet. Nu tänker Ni, vad är det för fel på alla de 1634 paren du har hemma? Jopp det ska jag säga Er. Inga är nya längre! Ha! Nä skämta. Har nog faktiskt ett par. :) Kors!

Frågan är vad man ska ha för frisyr?? Så svårt. Utsläppt, uppsatt, lockigt eller plattat?? Jaa. Tur jag har 2, eller är det 3?, veckor på mig att bestämma mig. :P Har Ni några idéer så säg gärna till. :)


Dags för sängen nu. Natti på Er, och sov så gottit ;P

Carpe Diem!

Av Linda - 23 april 2009 18:18

Tänk att det kan ändras så snabbt. nej nej, menar inget allvarligt nu :p Medan jag satt och väntade på mamma förut så tänkte jag att jag skulle ut o springa när jag kom hem. Men hmm nu har jag ingen som helst lust med det längre. Konstigt. Borde nog egentligen. Eller kanske ska ta det imorgon istället? Ojoj hur ofta tänker jag inte så..? Och det konstiga är att jag går aldrig ut o springer dan efter. :p. Men vet Ni? Det måste verkligen bli skärpning på det nu! Japp! Nu ska här springas och tränas som bare den...fast inte med start idag :p. Jag vet ju att jag kommer må mycket bättre om jag kommer igång med det igen :) Jenny är du på?


Dags att börja fjäska för pappa. Hmmm... ;p

Carpe Diem!

Av Linda - 23 april 2009 16:10

Ja gud. Vad ska jag säga? Hänt mycket dom senaste dagarna. Både roliga och tråkiga saker, mest tråkiga tyvärr. Men men är väl bara att bita ihop och köra på. Försöka bli mig själv igen..Jag vet att jag varit en helt annan person emellanåt. En person som jag själv inte vill vara! :( Men jag hoppas att Du/Ni förstår att jag inte är sån egentligen. Att jag egentligen är den glada, goa Linda. Och inte den här knepiga tjejen. För det är verkligen inte jag!

Av Linda - 21 april 2009 22:40

Helt slut. Haft en pluggdag idag. Inte ofta det händer. Kan ju inte påstå att det gick särskilt bra heller. Koncentrationen var lika med noll. :( Så blir till att stanna hemma från skolan imorgon. Kommer väl inte få så mycket pluggat, men kanske kan lyckas få ordning på mina tankar..?

Glöm din bekymmer, imorgon kommer nya! Gud vad det stämmer!! Kommer alltid nya problem, men det är inte lika lätt att glömma dem iofs...tyvärr. :(

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards