TheLifeOfLinda

Alla inlägg under december 2009

Av Linda - 13 december 2009 22:21

Åå vilken härlig och mysig dag jag haft..trodde aldrig jag skulle säga så om en söndag, men oj. Jag har lagat god mat, spelat julmusik och bakat ännu mer julgodis. Och nu ligger jag här och myser med en film, The Holiday. Den är ju så himla söt. Nästan så man blir kär bara av att kolla på den, haha :P

Av Linda - 13 december 2009 15:23

Igår var det glöggfest hos C. En mycket trevlig kväll! :) Mycket glögg, sprit, lussekatter, pepparkakor, clementiner och chips - och massa julmys :) När folk hade fått i sig en del så åkte rockband fram, och gudars vad vi ägde. *host* Provade på trummorna, men gud var något fel på dom. Färgerna satt ju inte där dom skulle ;P

Promenaden hem? Haha vad ska vi säga om den. Sorry J. för att du fick lyssna på min och T. diskussion. Men lite sköj måste du haft åt den..? Efter en hel del volter på gräsmattor, rumpkanande i trapporna vid centralen så kom vi till slut hem..just det skallade ihop med T. också. Jävlar det gjorde ju riktigt ont..haha men måste sett sjukt roligt ut. :P Att dom orkade med oss alltså. ;P

Ja ja, idag vaknade man upp och mådde sådär bra..var grinig på mig själv för att jag inte slutade dricka tidigare. Men nu när jag tänker efter så tror jag det var värt det, för så sköj som vi hade igår så :)


Nu har all grinighet byts ut mot enorm glädje!! :) Är helt fantastiskt glad! Går här och ler och sjunger för mig själv :) Och jag som brukar hata söndagar, men efter den glada nyhet jag fick förut, så kan jag inte vara annat är super glad!! :D


Ha en fortsatt mysig söndag!

Carpe Diem!

Av Linda - 11 december 2009 22:59

Så då är idol slut nu då..Vad tyckte Ni? Var det rätt person som vann?

Av Linda - 10 december 2009 21:04

Ja då var det slut då. Blev väl som jag trodde..nästan. Bobbys val blev jag lite förvånad över. Vad tog det åt honom?? Slagit i huvudet?? Ooo Martinas fina tal till Christian och hans mamma. Japp, jag tror inte det bara var jag och Annelie som satt och grät som små bebisar, lr?? Vilken härlig människa! :) Men det är som Christian säger, man måste följa sitt hjärta.


Nu är det Glee som gäller, sen sova. Åå ska ju iväg på äventyr imorgon. Borde kanske vara lite nervös, men det är jag faktiskt inte. Hmm..


Carpe Diem!

Av Linda - 10 december 2009 10:16

Haha, idag känns allt bra. Sitter nere i Jönköping och skriver på c-uppsatsen. Tycker lite synd om L. som försöker skriva ihop en text medan jag sitter mitt emot och är allt annat än seriös. :P Men nu har hörlurarna åkt i öronen och musik spelas. Börjar dock fundera på om L. hör för hon börjar dansa lite smått :P Hon har fått mig att lyssna på Petter, ja guuud ja, blir ju riktigt glad!

Nä, ska ta och vara lite seriös nu..


Carpe Diem!



Av Linda - 8 december 2009 12:51

Återigen skrev jag ett inlägg när jag kom hem i lördags/söndags. Fast denna gången var jag inte så arg! Lr jag var nog inte arg alls :)


Helgen var helt kanon. Var ju ute hos mamma och pappa tors-fre. Bakade pepparkakor med lillen och mamma. Han åt iofs mest degen, men det är väl så det ska vara. Kocka knäck gjorde vi också, vilket han också var tvungen att vara med på. Lite stressande, men det gick :) Haha han är för söter <3


Haha vi hann med att leka lite i tvättstugan också. Körde båt i en badbalja. Jag och lillen hade skit sköj, mamma kanske tyckte kanske det var mindre sköj. Han var genom blöt och det fanns även en hel del vatten på golvet. :P Men vilket smile han hade på läpparna :)


Lördagen spenderades i Skövde med mamma, pappa och Linda. Och tro det eller ej, jag köpte inte ett endaste klädesplagg. Det Ni. :P Sofia blev lite paff när hon kom till mej på kvällen..när det inte stod några kassar inne i köket. Vad då så mycket brukar jag väl inte shoppa..lr?


På kvällen var det fest. Och jäklar vad sköj det var!! :) Tom. Terrassen var riktigt sköj! Men söndan var kanske inte riktigt lika sköj :P Men Emilia och Vera kom ner och förgyllde min dag! Kärlek till Er!


Ja helgen var hel mys ;) Och nu är det tisdag känns väl inte allt för sköj. Ledig dessutom.Men men imorgon-tors är det Jkp som gäller, och det gillar vi mycket!


Ni får ha en bra dag!

Carpe Diem



Av Linda - 6 december 2009 04:30

Nu har jag precis kommit hem från Terrassen och Björn Rosenström. Haha vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen/natten. Lr jo, sjukt kul har vi haft! :) Träffa massa trevligt folk ute..en del som jag inte sett, lr pratat med, sen i somras. Me like! :) Jag och Linda råkade hamna på en efterfest..där jag spöade skiten ur P. på dart! ;P Och nu är klockan egentligen alldeles för mycket för att jag ska skriva här, så nu säger jag natti natti!


Carpe Diem!

Av Linda - 3 december 2009 22:27

Nu har jag precis bäddat ner mig i min gamla säng..Nybäddat och allt, riktigt mys! Jag kan inte förstå varför jag inte åker ut hit oftare?! Kanske beror det på att jag fick flytta hem några månader i våras..? Ja inte vet jag, men skönt att vara här! Kvällen har varit mysig. Först färska räkor som sagt, och sen låg vi alla tre framför tv:n och myste med skumtomtar :)

Under middagen försökte jag spexa till det lite med pappa.


Pappa sitter och hostar och snörvlar sig..ganska mycket.

Jag: Pappa, du har nog åkt på baconsjukan!

Pappa: Jaha ja kanske det..eller öö, vad är det då?

Jag: *Skrattar* Men gud!

 

Nu ska jag nog ta fram min härliga roman som är skriven av Arne Trageton - Att skriva sig till läsning. Mmm, väldigt romantisk...not!


God natt på Er!

Carpe Diem!

 




Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards