TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Linda - 18 januari 2012 18:45

Wiiiee. Nu är det bestämt v. 6 åker jag och mitt allt till fjällen! Tillsammans med mina underbara svärföräldrar..längtar så jag håller på att dö! Tittade lite på boende förut. Kollade hotell först för jag orkade inte leta i stugdjungeln. Sökte och det fanns 2 rum, men det skulle gå på över 20 000:- för en vecka! Inte lika lockande..utan jag gav mig ut i stugdjungeln istället. Tittade på några stugor "Ååå en för 2800:- för en vecka, guld ju!" Tittade på bilderna och ja..man får ju vad man betalar för. Inte så bra..stenhårda sängar bla. Nä då lockade hotellet mer. Sen hittade jag en underbar stuga, eller fler..men en fastnade jag för rejält. Toppmodern inredning! Lite dyrare då..något på 5000:- men är ju inget jämfört med hotellet..Nä, vi får se vad vi väljer för stuga, det fanns några iaf. Vilket är skönt! Det ska bli så otroligt härligt att komma iväg på ett break. Är sugen på utlandsresa också, men det får bli senare sen. En restis är ju inte så dyr faktiskt!


Nu ska jag göra klart A's. matlådor. Själv tar jag en avokado eller frukt. Sen myser jag upp mig i soffan med datorn, läser eller spelar lite Wii. Skönt att vara ensam lite :)


Carpe Diem!

Av Linda - 18 januari 2012 15:24

Igår jobbade vi med projektet igen (Trainee-programet). Vi var ute i Kållered på en skola och samtalade med modersmålslärare och fick tips på hur de arbetat med barn med annat modersmål. En mycket intressant förmiddag var det. Jag blev verkligen eggad till att börja arbeta mer med det här!

På eftermiddagen åkte jag och K. vidare till en annan förskola där vi observerade några barn när de lekte ute på gården. Också väldigt givande. Önskar att man kunde få massa tid till sånt i barngruppen, tyvärr hinns det ju inte med. Ni som är inom branschen vet nog hur det är. Jag skulle vilja göra det hela tiden, hela dagarna, men som sagt går inte. Väldigt synd.

Är verkligen glad att jag är en av dem som kommit med i det här projektet! Och nu är det sista terminen med det, vilket känns lite tråkigt. Vi har verkligen haft många givande tillfällen!


Nu ska jag spana vidare på nätet. Har lite planer inför v. 6, så måste kolla om det går att utföra planerna! *hoppas hoppas*


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards