TheLifeOfLinda

Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 19 juli 2011 15:50


Läst på www.tjuvlyssnat.se


Några killar i nedre tonåren sitter i en busskur och pratar om sommarlovsaktiviteter.
Kille 1: Jag har verkligen tänkt på det här. Vet ni vad jag kommit på? Det är i sommar det gäller. Vi har bara ett sommarlov på oss, sen är det kört.
Kille 2: Ja, nu eller aldrig, typ.
Kille 1: Mm… sen blir man femton, och då är det inte kul mer.
Kille 3 (osäkert): Men alltså, ska man verkligen tänka så? Begå massa brott bara för att man kan?
Kille 1: Amen asså sen blir vi ju 15! Fatta vad du kommer ångra dig då, att du inte gjorde det!
Kille 2 (om kille 3): Det är ingen idé att förklara för honom, han är helt pantad.

 

Frågan är vilka som är pantade egentligen?? Det är ju knappast han.


Carpe Diem


Ps. Lämna gärna en kommentar så jag får se vilka Ni är som besöker min blogg. För jag ser ju att det är folk som besöker den! ;P Ds.

Av Linda - 19 juli 2011 12:25

Mm det luktar nybakat i hela lägenheten nu! Passade på att baka lite chokladmuffins, medan jag väntade på tvättiden. Perfekt tillfälle tänkte jag då får jag ju all överbliven smet för mig själv eftersom A. jobbar. Men precis när jag fyllt den sista formen rasslar det till i låset och in kommer A. Jaha, var ju bara att dela med sig av smeten. Tänk om jag varit 5 minuter snabbare, då hade smeten varit min. Nä, gör mig inte så mycket. Blev mest glad över att han kom hem en sväng, mest för att han lämnade bilen. :P Nee var allt kul att se honom också.

Nu är jag i full färd med att tvätta..och tanken slog mig precis att jag kanske skulle tänka om, och satsa på hemmafru istället för förskollärare. Vad tror Ni??


 

Jag följde ett annat recept denna gången, och tydligen ska de här vara med kladdiga än andra. Har inte vågat provsmaka än, bäst att vänta tills karl i huset kommer hem!


Carpe Diem!

Av Linda - 18 juli 2011 15:50


Det är så mycket jag skulle vilja skriva nu...Skulle behöva skriva av mig, men kan inte. Jobbigt läge! Fick höra en sak som gjorde mig ledsen och besviken, synen ändrades lite. Tycker synd om den andra personen! Mer säger jag inte...eller jo det här: Ärlighet varar längst.


Carpe Diem!

Av Linda - 18 juli 2011 10:19

Hade en helt underbar helg i Smögen. Det var verkligen skönt med en minisemester! Och vi hade tur med vädret..kan det bli bättre? Hela lördagen var det kanon..Vi började med att gå lite på Smögen bryggan, samt lunchade vi där nere. En härligt go bakpotatis med Smögenröra och en cider till. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad stället vi åt på heter, annars hade jag kunnat rekommendera det. Det ligger iaf mittemot Göstas! Efter lunchen var det bad som gällde upp vid boendet, Makrillviken. Eller mest solning, blåste lite mycket ute på den udden och var mycket brännmagneter. Vi traskade istället bort till en annan badplats, i andra änden av ön. Den var mer "Linda-vänlig", med andra ord: man kunde GÅ i där. Inte för att jag gjorde det men, blev stegen från bryggan. Jag kan inte påstå att doppet var särskillt njutbart, lite för kallt. (Bra mycket härligare nere i Falkenberg) Men man hade iaf badat!

På kvällen hade vi bestämt att vi skulle ge oss ut på en lite utflykt. Gick till Bryggan och köpte färska räkor som vi sedan tog med oss ut på klipporna...mys värre! Och vilken utsikt!

Och här tror jag att jag avslutar inlägget. Man ska ju sluta när man är på topp har jag hört och här var det verkligen på topp! (Det var molnigt och regn på söndagen)


Carpe Diem!



  Här bodde vi...rätt nära vattnet! :)

  Lunchen *mums*     Mys!  Här var vår lilla "restaurang". Helt underbart! :)

Av Linda - 15 juli 2011 12:50


Nu är boende bokat inför helgen! Blev Smögen! Smögen och Makrillviken here we come! Gött att komma iväg lite igen..Gött med ett avbrott mitt i allt! :)


Carpe Diem!

Av Linda - 15 juli 2011 09:05

Börjar dagen med lite morgonmys till MTV. Härligt med en mjukstart på dagen! :)

Just nu händer mycket..har varit på semester 1 ½ vecka i vår sommarstuga. Riktigt mys! Kom hem i lördags och efter det har det gått i ett. Söndagen var det 2 årskalas för A's brors lille J. Och på måndagen var det en heldag inne i stan med E. Blev inte så mycket shoppande. 3 linnen och en tröja..men rätt nöjd ändå! På tisdagen åkte jag hem. Jag stannade till på mitt förra jobb för att säga hej, lämna nyckel och hämta ett paket som ett barn ville ge mig. Är dom inte för söta? Fick ett ssåå fina hjärta, fick även ett av hans bror..Och ett har redan hittat sin plats här hos oss! Efter det snabba besöket åkte jag till min lägenhet för att börja packa. Runt halv 3 drog jag upp till Mr B. Vi hade pratat om att åka och bada, men eftersom inte vädret var med oss riktigt så blev det bara häng i hans soffa. Satt och tjötade om allt mellan himmel och jord: min flytt, hans MC-kort m.m Så otroligt roligt att träffa honom igen. Säga vad man vill (trots att jag mått sjukt dåligt över honom) men han är en bra grabb! Glad att jag har kvar han som kompis efter allt! Spanade även in hans motorcykel :) Riktigt jäkla nice, men livsfarlig ;P Hann även med att träffa Jenny, blev en tripp till Donken för att äta lite snabbt innan det var dags att åka hem och fortsätta packa. Jag höll på till 2 på natten! Vi hade pratat lite om Tisdaxklubben, men blev inget med det eftersom det inte gick någon buss. Då tänkte jag att jag kunde packa den tiden istället som jag skulle varit ute..och på så vis åka hem på onsdagen istället för torsdagen lr fredagen. Japp, så så blev det. Började halv 11 igen och höll på HELA dagen lr iaf 6 h. Sen kunde jag med gott samvete sätta mig i bilen och åka hem till Göteborg igen! :D Och nu åker jag inte ner innan onsdag..wiiieee. Sen nästa helg går HELA flyttlasset! Så som Ni säkert förstår är det mycket som händer just nu. Men i helgen tänkte vi (om vädret är någorlunda) ta en paus och åka iväg på minisemester. Frågan är bara: Strömstad, Lysekil, Smögen lr Fjällbacka? Uppåt ska vi iaf.


Dom spelade precis Bruno Mars - Lazy song på MTV. Och jag känner precis så idag.. "Today I don't feel like doing anything. I just wanna lay in my bed..." Men icke då, har massor att göra. Packa upp det sista, städa och leta boende om vi åker iväg. (Vad fan är det apor med i videon för lr?? Jag skrattar bara åt hur jävla löjligt och misslyckat det ser ut! Vart tog resten av apkroppen vägen? Vad kallar man en apa som är korsad med en människa?)


Nä, usch dags att sätta fart nu kanske?? Börjar med att leta boende för då kan jag fortsätta med Bruno Mars låt..ligga kvar i sängen. :P


Carpe Diem!






Av Linda - 11 juli 2011 06:02

I förra veckan fick jag reda på att en av mina barndomsvänners mamma hade gått bort. Det stack till i hjärtat på mig! Livet är bra orättvist! Denna människa var en oerhört go och glad person..blev mormor för något år sedan och nu, nu har lillkillen ingen mormor kvar. Och min vän ingen mamma. Jag tänker på dom och skänker dem all min styrka! Hur kan en sån fin människa få försvinna?! Återigen blir man påmind av hur fort livet kan vända. Min mamma hade sett henne för ca 2 veckor sedan och tänkt gått fram och pratat med henne, men gjorde det aldrig. Och när pratade/träffade jag henne sist? Det minns jag knappt. Men inte hade man någon tanke på att det skulle hända så snart. Hon som var så ung! Nu går mina tankar till min väns familj och jag hoppas att de känner att jag finns med dem i mina tankar! Och ännu en gång har himlen fått en ängel alldeles för tidigt!

Min vän hade lagt ut denna låten till sin mamma häromdan, och tänkte lägga ut den här för hennes skull!



R.I.P


Carpe Diem!


Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards