TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Linda - 21 juli 2011 22:11


Just det, tänkte tipsa Er om en intressant blogg. Iaf för Er som är sportintresserad.

Det här är en gammal kompis till mig från där jag är uppväxt, som fått för sig att springa/gå från Göteborg till Stockholm på 14 dagar! Tycker allt Ni ska klicka in Er på hans blogg och lämna en kommentar så han känner sig ännu mer taggad än vad han redan är. Jag själv tror att han absolut kommer klara detta!! Se så klicka in ni då: http://gbgsthlm.bloggo.nu/


Carpe Diem!

Av Linda - 21 juli 2011 21:01

Nu sitter jag i min lägenhet i Fkp och har flyttlådor överallt, man får sicksacka sig fram. Jag funderar på om man ska bygga en labyrint, lite mer sport då. Det får bli nattens nöje! :) Var här vid halv 7 ungefär och mamma och pappa kom in och hjälpte mig lite. Eller ganska mycket, fick packat en hel del faktiskt! Riktigt skönt!


Innan jag åkte till Fkp åkte jag in till stan för att shoppa lite. Eller skulle mest springa bort till en salong (som hade rea) för att köpa BRA schampo, så jävla trött på den där billiga skiten nu. Ska prova ett som hon rekommenderade får väl se om det är bra, får vi hoppas. För det kostade några hundra :S Iaf när jag var inne i stan träffade jag J. SÅ himla kul att se han igen! Både jag och han blev glada över att se varandra! Var kul att få höra hur han hade det! Höjdpunkten på dagen heeeelt klart!! Hoppas på att få se han igen..snart! Sist var ju i februari!


Nä gott folk, jag tänkte avrunda här, ville bara skriva ut min glädje över att ha träffat honom idag!


Carpe Diem!



Av Linda - 21 juli 2011 11:12

God morgon Göteborg..Sverige.

Sovit länge idag, lite för länge kanske. Men det behövdes. Hände lite saker igår när vi skulle sova, som gjorde att jag/vi inte kunde somna. Men som tur är har jag världens bästa som fanns/finns där för mig! Vi låg och prata långt in på natten även fast han skulle upp och jobba idag, men kändes så otroligt skönt..och mysigt!

Idag är det dags för mig att åka upp till Fkp för att packa ner det sista. I helgen går det sista flyttlasset! Men just nu känner jag bara att jag inte orkar..Funderar på att packa ner sakerna jag ska ha med och sen dra in till stan en sväng innan jag åker.? Det är mycket saker som ska ner till Gbg därför känns det konstigt att jag släpar med en hel resväska + lite till med upp till Fkp nu, men blir ju så när man ska vara borta 2 veckor. Hela nästa vecka ska vi bo hos mina föräldrar och v. 31 åker vi iväg på semester igen. Vart har vi inte riktigt bestämt än. Några tips??


Nä, ska väl försöka sätta fart här nu!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards