TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Linda - 25 juli 2011 14:12

Nu var det några dagar sedan jag bloggade..mycket som hänt denna helgen!


Jag åkte ju till Fkp i torsdags för att packa det sista. Var i stan runt 18:30 och mina föräldrar var så snälla att de kom in och hjälpte mig lite..vilket gjorde att jag kunde slappa lite på kvällen, med gott smavete.

På fredagen var jag och pappa och klippte oss..Väldigt nödvändigt har inte klippt mig sedan i mars eller april! Riktigt skönt att bli av med de slitna topparna! Efter det var jag hos brorsan och kidnappade barnen. Var Mc Dondald's som gällde + leksaksaffären. De är bara för söta de där små liven: "Linda när jag blir stor ska jag köpa en gul porsche med 50 rökare!" :)

På kvällen kom A. :) Då var det grill med föräldrarna som gällde. Och sen bara mys och laddning inför lördagen då allt skulle packas in i bilarna: hem till mamma och pappa eller till Gbg. Vid 16 var vi nog hem hos mamma och pappa igen, då hade vi hållt på sen typ 10, med avbrott för lunch på Gondolino och besök på Falköpings Motorcykelmuseum. Rätt roligt, har aldrig varit inne där innan. Det var faktiskt ritigt intressant. Varje motorcykel hade sin historia. Kul att lyssna på :)

På kvällen åkte vi in och åt middag hos brorsan och dom, mys att få träffa barnen igen! Just det..jag o A. gjorde ju vårt första besök i skogen för i år..var ute 15-20 min,men hittade ändå en hel del svamp. Visst är det mysigt att leka Skogsmulle och leta svamp?


Det är ju inte bara det som hänt i helgen..som alla andra bloggare + media skrivit, så har ju något helt ofattbart drabbat Norge! Det går inte beskriva i ord hur hemskt detta är. Jag kan inte förstå hur människor kan göra så här? Hur kan det ha gått så inihelvetes jävla fel i deras liv?? Nä tänker inte ödsla plats och tid på han som gjort det..

Jag tänker på alla anhöriga som mist någon, även på de som kom överlevande ifrån ön. Kan inte ens föreställa mig hur de känner, hur de mår etc. Något de kommer få leva med hela livet. Återigen hur kan någon annan utsatta andra människor för sånt här??!! När jag hörde om det i fredags, vägrade jag tro på det..tittade överallt: dator, tv etc. Men det var sant. Jag blev genast orolig då min lilla E. bor i Oslo nu över sommaren. Det är väldigt många Fkpsbor som bor i Oslo och jobbar där, så det är ju många man vet om. Men verkar inte som att någon härifrån drabbats. Vilket känns lättande, MEN det är såklart precis lika hemskt ändå! Jag hoppas bara att han som gjort detta får sitt straff!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards