TheLifeOfLinda

Alla inlägg under september 2010

Av Linda - 15 september 2010 18:19


För några dagar sedan fick jag frågan; vilken låt brukar du lyssna på när du känner dig ledsen?

Hör man mig spela den här..ja då är jag ledsen, vill vara för mig själv och bara var...fundera lite. Det blev min låt för ca 4 år sedan, då jag hade det ganska jobbigt. Och nu är det alltså min "deppar/funderar-låt". Visst är den fin?

Av Linda - 14 september 2010 19:19

Igår gjorde jag det där besöket som jag länge försökt förtränga...tandläkaren. Det var dags att ta bort den sista och den besvärligaste visdomstanden. :( Innan var det sagt att vi skulle vara tvungna att såga i den, skära i tandköttet m.m Kanske inte så konstigt att jag varit lite orolig?? När jag väl låg där så såg han nog att jag inte tyckte om situationen särskilt mycket. Helt tyst, pillade med naglarna och skakade på fötterna. Hmm..till slut sa han att han skulle försöka ta ut den som vanligt, om det gick. Med ens så släppte det lite, men sen kom jag på att det måste ju göra sjukt ont eftersom den var så svår. Och mycket riktigt...shit alltså! Var så det kom tårar! Skrek det går fan inte det här. Med en hand tryckte han ner käken så långt det bara gick (att den inte knäcktes, hmm) och med den andra drog han och slet i tanden. När jag skrek slutade han och tittade konstigt på mig. "Gör det ont?"...Hallå, nee jag skriker bara för att jag tycker det är kul. Vad tror du? Klart det gjorde ont! Jag tittade lika dumt tillbaka på honom..o behövde inte säga något. Det var mer bedövning som gällde. Efter det var jag helt väck i munnen. Visst att det kändes, men absolut inte som innan.

Efter besöket åkte jag och mamma till Skövde (tagit ledigt från jobbet, och tydligen hade jag inte fått jobba ändå..sjukt). Skulle "tycka-synd-om-mig-shoppa" lite. (Japp, jag hittar alltid orsaker till att kunna shoppa med gott samvete ;)) Och det blev en del...hade jag haft fler läsare så kanske jag hade gjort mig besväret att ta kort och lägga upp det, men ser ingen mening med det nu. Blev iaf en mysdress, mascara, Kjol till F., klänning, 2 par skor, parfym o hårprodukter. Ja det var nog bara det..Riktigt nöjd :) Mindre nöjd efter 3 h när det var dags att äta..bedövningen hade släppt och jesus säger jag bara..i med tabletter och se glad ut. Men nu är den borta...kommer ha ont någon dag, men det är nog hel klart värt det! :)


Annars så, ja jag mår nog rätt bra faktiskt. Vi får väl se...
Carpe Diem!

Av Linda - 13 september 2010 18:27

Vilken underbar helg jag haft. Och än är den inte riktigt slut. Vart ledig idag :)

Helgen började som jag skrivit innan med att jag och E. drog på bio i Skövde...riktigt mys. Får göras om, snart! :) Lördan var det Åsarp, middag + barnvakt åt mina älsklingar som gällde. Sen som sagt vidare till J. och J. i Borås för fest! Oooohhh shit alltså! Hade en kanon bra kväll och natt! En klockren förfest, med en klockren utgång, Harrys! C. (grannen i Falkenberg, bor i Borås) och D. (också en kille som har stuga i Falkenberg) kom förbi förfesten, så jävla sköj att träffa dom!! Dom hakade även på till Harrys. Där vi skakade rumpa! :) Tyvärr fanns det en del nötter där med..tog inte 5 minuter innan jag kände en arm runt mig och någon som stod och dansade tätt intill. Körde den snälla varianten och lyfte undan armen och tittade lite på personen, men icke. Tog 10 sek så var den där igen. Och så höll det på. Även J. försökte visa honon, men icke. Till slut skickade jag ett sms till C. och drog en armbåge i magen på personen. Okej kanske inte det snällaste, men är man så trög så får man ta det. Sen var det till att stå inne på toaletten tills C. kom, men då hade äntligen personen fattat och dragit. Puuuh. Stötte även på en del andra nötter, men där körde man med "om-blickar-kunde-döda-metoden"...och det funkade! :) Haha..shit. Ja ja..en grym kväll.  :) = att jag lär nog åka till Borås fler gånger och festa! :) Hur jag mådde dagen efter? Haha oj..skyller allt på J's. bål. Ja faktiskt. Den var fasligt god och fasligt farligt! ;) Men jag hade sån tur så C. körde mig till stationen. TACK! Hade aldrig hittat dit annars...

Igår gjorde man inte många knop, men det var ändå en kanon dag ;)

Av Linda - 13 september 2010 18:20

Av Linda - 11 september 2010 13:00

Igår hade jag o E. en tjejkväll. Bio stod på schemat, Grown ups. En rätt kul film faktiskt..mys me popcorn och en del skratt. :) Vet inte när jag var på bio sist? Är ju riktigt mysigt. Kanske man ska gå på lite oftare...? Ja ja, nu är det dags för mig att röra mig mot Åsarp, för att senare åka vidare till Borås. J. har inflyttningsfest. :) Kommer garanterat bli grymt. Hörs imorgon igen! :)


Carpe Diem!

Av Linda - 6 september 2010 22:00

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit ute i skogen med S. och L. för att leta efter kantareller. Hittade inte allt för många, men det räckte till två svampmackor till dom. (Jag äter ju inte svamp)


Var även i skogen igår...men då blev det fler timmar ute. Jag och E. var ute i 4 h. Hittade kantareller, taggsvamp och fingersvamp, sammanlagt 7-8 l kanske. Vi åkte rätt långt, men var helt klart värt det. Och vad mysigt vi hade det! :) Nästa gång blir det till att ha med lite fika också :) Det är så härligt att traska runt ute i skogen..så lungt och skönt, sssåå avkopplande. Bra avslut på en helg och bra avslut på en stressig dag! :) Tråkigt bara att jag inte äter svamp :( Jag tycker det är kul att plocka, men för jäkla vidrigt att äta. Så därför ger jag bort det jag hittar. Har iofs inte lyckats bli av med det jag hittade igår :S Så är det någon som vill ha så är det bara att säga till ;)


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. God natt!

Carpe Diem!


 

Av Linda - 6 september 2010 16:53

  


Idag har jag varit på återbesök med mina naglar. Det här är resultatet...vad tycks?

Av Linda - 4 september 2010 09:45

Sovit gott? Själv har jag sovit som en sessa. :) Härligt att få sova ut!

Igår hade jag en helt galet bra dag! :D Tanken var egentligen att jag skulle åkt till Västerås, men istället träffade jag E. och hjälpte henne att flytta.:) Sen direkt till brorsan och hans underbara familj. Fotboll som stod på schemat. Först Kinnarp/Slutarp och sen direkt hem till dom för att slänga sig på soffan och se på mer fotboll. + MASSA mys med mina små godingar! <3 Måste bara säga att jag har en av världens bästa familj!! Jag, L och F under en filt, godis o fotboll = bästaste fredagsmyset på länge! Ååå jag var med om något så sött på vägen ut till Kinnarp, min lille L. satt och sjöng med i Dancing on my own...ska tilläggas att han är 3 år, så ni kan säkert tänka er hur sött det lät :) En riktig stjärna är han ;)


Nä oj dags för mig att sminka mig och dra ner till J. Ännu mer fotboll som gäller :D Ha en bra dag!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards