TheLifeOfLinda

Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 17 oktober 2009 11:56

Igår kom årets första snö, och jag kan väl inte påstå att jag var överlycklig över det..men det var så härligt att se hur glada barnen blev. :) Dom skulle åka pulka, göra snögubbar..fast riktigt så mycket snö var det ju inte. :P När jag slutade vid 12 så hade det börjat regna istället, och några timmar senare så såg man ingen snö längre. Skönt tyckte jag, men tror att det var en hel hög med barn som blev väldigt besvikna.


Ja ja, efter jobbet åkte jag till dagis för att hämta bebis och busa med honom en stund. :) När jag kom dit så sov han fortfarande så jag kröp ner bredvid honom så låg vi och myste en stund. Som vanligt så fick han bestämma vad vi skulle göra..slutade med att vi stod inne i leksaksaffären och tittade på bilar. Jag sa att vi bara skulle titta..men hur sjutton kunde man låta bli att köpa något när han stod där och tittade bedjande på mig..och hans ögon var så söta. Ja han vet precis hur han ska göra. Det slutade iaf med att han kom ut 5 bilar rikare och jag några kronor fattigare. Men så nöjd han var :) Sen ville han åka tåg, men där gick gränsen. Lyckades övertala honom så vi gick och fikade och åt köttbulle (chokladboll) istället. Och vet Ni, jag ska aldrig mer säga åt några barn att äta upp det dom har på tallriken, för det fick jag tillbaka igår när jag inte åt upp min chokladboll. Jösses.

Min fredag var helt underbar och full med kärlek och glädje, för bättre pöjk än min brorson finns nog inte! Haha så säger väl iofs alla. :P


Idag blir det till att städa lite, laga god mat och ev. utgång ikväll. :)

Ha en bra lördag!

Carpe Diem!


Av Linda - 14 oktober 2009 20:02

Vilken start på veckan säger jag bara. Har verkligen varit upp och ner! Började i måndags när jag skulle ner till källaren för att hämta cykeln. Då hade någon idiot varit framme och släppt ut luften ur däcken! Där kan jag säga att det kom en ganska lång ramsa som innehöll en rad mindre fina ord! :P Kl. var 7.20 och jag skulle vara på jobbet 7.30 Jag stod och tittade och funderade på om jag skulle pumpa däcken, men kom på lika fort att jag inte har någon cykelpump. Suck. Jag var sssååå nära att gå upp till lägenheten igen och krypa ner i sängen, men ändrade mig som tur var och GICK/SPRANG bort till jobbet. Lagom glad..Tur att barnen är så himla goa och fick mig på bättre humör! :) Väl hemma så kom mamma förbi med en cykelpump och vi gick ner för att pumpa i luft, men det funkade inte. Det pös ut lika fort igen! Återigen en ramsa med mindre fina ord! Ringde min kära bror som kom ner för att hjälpa mig, men icke då! Så idioterna har förstört ventilerna, och vi tror även att de har skurit i däckena. Det var inte bara min cykel som de förstörde utan ALLA cyklar som stod nere i cykelförrådet! Vem fan roar sig med sånt lr?? Vilka jäkla nötter säger jag bara! Folk som helt saknar ett vettigt liv!!


Tisdagens start var raka motsatsen av måndagens! Gick ut på PingPong och såg att min tenta blivit rättad! wiiiee..nervöst klickade jag ner för att se resultatet! 2 poäng ifrån fullt, alltså VG. Jag som verkligen trodde jag skulle köra på den tentan! Så jag är riktigt nöjd nu! :) Så nu blir det belöning: massage. Ååå vad gottit! Att cykeln var förstörd var som bortblåst hela dagen...och vem bryr sig om den just nu? Nu måste jag glädjas av min lyckade tenta. Så på lördag blir det till att fira. Haha, men det blir ju inte speciellt. Vi firar ju varje helg här. :P


Nä, ska mysa ner mig i soffan nu. :)

Carpe Diem!


Just det, jag är brunett igen :P

Av Linda - 10 oktober 2009 09:30

Kl. är 9.30 en lördag och jag är redan vaken..och har faktiskt varit det ett tag. Vet inte när det hände sist att jag var uppe så tidigt? Jaja..Sitter och funderar på om jag ska färga håret idag, men har svårt att bestämma mig om jag ska fortsätta vara blond eller om jag ska färga det brunt. Svårt svårt. Jag har varit blond nu i 1½ år, nej kanske 2?, iaf så länge har jag nog aldrig haft samma hårfärg förut. Kanske dags att byta?? Men jag trivs ju med att vara blond. MEN min frisör säger att jag ska akta mig för att hålla på och blondera mitt hår som jag gör. Gaaah vet inte hur jag ska göra. Haha vilka problem. ;P Vad tycker Ni?

Av Linda - 8 oktober 2009 20:30

Någon mer än jag som tittar på Singing Bee? Haha att jag inte dör! Har inte tyckt om programmet särskillt mycket innan, men idag är det ju riktigt bra :) Den där Totte är inte att leka med..Säger som, hmm var det Blossom?, Tänk att bli utklassad av en apa! Haha. :)


Av Linda - 8 oktober 2009 19:34

Orkade ta mig till jobbet idag..wiiie :) Var så roligt att träffa barnen igen! Men nu är jag helt slut. Inte konstigt kanske. Jag fick tom. för mig att gå dit idag, kors. Gjorde jag förra veckan med, men då var jag ju frisk. Idag var det faktiskt riktigt jobbigt, så när jag kom hem (efter 1 h övertid) så slängde jag mej i soffan med laptopen. Hann inte mer än starta datorn så hörde jag värsta smällen. Gaaaah det åskade. Jag hoppade upp ur soffan, drog ut sladden och kröp ner under täcket i sängen. Rätt som det var så smälldes balkongdörren upp, som jag tidigare hade öppnat på glänt. Sprang upp för att stänga den och precis när jag tog tag i handtaget såg jag blixten och sen en jädrans smäll. Bums ner i sängen igen. Löjligt? Sorry, men jag kan inte rå för det. När jag är helt ensam så är jag sjukt rädd för åskan, är jag med någon annan så är det ingen fara. Vet inte riktigt varför jag är rädd, men en del är ju det..ja och jag är väl en del av den delen antar jag ;P Men är jag med någon så kan jag nästan tycka det är mysigt. Tända lite ljus och krypa ner i soffan under en filt. Haha konstigt va? Själv - rädd, med någon annan - mysigt. Ja ja..gud vad jag spårade nu. Ber verkligen om ursäkt för det!


Carpe Diem!

Och en hög med kramar till Er alla! :)



Av Linda - 7 oktober 2009 10:07

Forfarande hemma. :( Visst ibland kan det vara skönt att bara vara hemma och slappa, men nu börjar jag bli riktigt rastlös. Inte gjort en enda vettig sak sen i söndags..Hela måndan sov jag bort, förutom förmiddan då som spenderades på sjukhuset. Igår klarade jag av att vara vaken heeeela dagen, lr nästan iaf :P Hade ett mindre utbrott på min DVD igår också, lr nu ljög jag. Jag var förbannad på min DVD! Höll på i över en timme med att få igång en film, men icke då. Kom på till slut att jag sett filmen genom J's. PS3 innan, eftersom det var något konstigt med den. Japp, ibland är det mindre bra att vara så envis som jag är. ;P

Idag ska jag vila upp mig, för imorgon SKA jag till jobbet igen! Saknar de goa barnen!!

Av Linda - 5 oktober 2009 20:43

Usch..Vart på sjukhuset idag. Inte alls kul :( Men men, kunde varit värre!

Av Linda - 5 oktober 2009 06:37

Kl. är 06.40 och jag har redan varit vaken i över 6 h. Det är inte okej! Så idag blir det ingen praktik, utan sjukhus och vila istället :( Riktigt tråkigt, eftersom jag trivs så otroligt bra på skolan! Får vila idag och hoppas att det inte är värre än att jag kan gå dit imorgon igen :)

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards