TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Linda - 12 juni 2012 11:09

Ibland funderar man på hur en del tänker..? Här försöker man, men är visst inte på samma nivå från den andres sida. Har märkt av det några gånger innan, men nu klarnar det lite. Man är ju inte dum..Saker kommer fram. Om inte annat kan man lägga ihop 2 och 2. ;) Jag har försökt, bjudit in personen m.m Nu känner jag att bollen ligger hos den andre personen i fråga. Att vara den som hör av sig är inte roligt..

Vet att jag skrev om detta igår. Att jag inte har direkt någon som tar energi från mig. Denna personen står mig inte jätte nära, därför tar det inte den energin som om det hade varit en nära vän. Om Ni förstår vad jag menar. Men ändå kan man fundera på det. Var bara en tanke som slog mig igår...efter en diskussion.


Annars ligger jag fortfarande i sängen..och börjar allvarligt tröttna på det här. Igår orkade jag upp och hämta salladen i kylen och sen ta en väldigt snabb dusch. Och än har jag inte kommit upp idag. Blir rastlös av att bara ligga i sängen. Varvar tv:n med datorn, eftersom orken att göra något annat inte finns. Det blir en ond cirkel det här. Jag behöver mat för att få energi, men har inte orken att göra det. Dålig kombination så att säga.


Snart sommar? Och framförallt, snart midsommar? Vad händer då? Själv åker jag ner till Fbg och sommarstugan! Äntligen, bara älskar det stället! Gå en promenad på stranden, sitta på mitt favoritställe; klipporna, gå bort till hästarna. Ja, just love it! Det är midsommar det. Under sommaren vet jag inte riktigt. Funderar på att åka på en restresa då jag har några veckor sem. själv. Sen blir det väl förhoppningsvis sommarstugan några dagar, sen pratade vi om små utflykter. Typ över helgen. Förra året var det Smögen som gällde. Känns inte roligt att åka dit i år också, även om det är grymt där. Någon som har något annat tips?? Ge gärna förslag; vi har haft uppe Visingsö, Hökensås som förslag här. Men vad mer? Finns många helger man kan fylla!


Smögen, Taget när jag och älsklingen åt färska räkor på klipporna. <3

 


Ha en bra dag!


Carpe Diem!



Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards