TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Linda - 7 maj 2012 19:23

Här kommer lite bilder på det jag köpte i helgen och tips på hur man kan matcha det. Titta och njut, hehe. Nä men titta. Kanske hittar du något du gillar, kanske hittar du något du inte gillar.



Shoppingpåsarna!


 


Trosor från Salming, 49:-/st (Ord.pris 99:-/st) - Så himla sköna trosor! Just love them..


 


Mössa från Peak Performance, 99:- (Ord.pris 249:- tror jag) - En slimad modell, men jag älskar inte sådana mössor = Jag köpte en lite större så den blir lite pösigare. Perfekt mössa!


 


Fleecejacka från J.Lindeberg, 200:- (Ord.pris 700:- (Freeportpris, antagligen dyrare i andra butiker))

Bästa köpet helt klart! Så jäkla nöjd, verkligen super skön jacka. Kan säga som så här. Hade jag hittat den till fullpris i någon butik hade jag köpt den ändå, så skön är den.


 


Jeansklänning från H&M, 199:- - En mycket bra sommarklänning som går att bära vardags och till fest. Med ett par enklare sandaler eller skor, blir det en söt klänning att ha till vardags. Men med lite smycken, festlig frisyr och sandaler eller snyggare skor går det hem även hem under en sommarutekväll.


 


Linne från Vero Moda, 179:- - Väldigt sött linne! Snygg till dina pastellfärgade jeans/jeansshorts. Går lika bra till ett par vanliga jeans/jeansshorts. Även här hänger det lite på vad du matchar till. Endast linnet och ett par jeans kanske inte blir så festligt, men det går absolut. Har du lite smycken, snygga skor etc. är det en klockren outfit till en utekväll. (Se upp för rödvinsfläckarna bara ;))


 


Mintgrönt linne från Cubus, 99:- - Ett lite enklare linne än det förgående. Min tanke när jag såg det i butiken och provade var att jag skulle ha det till en svart tight kjol, som är lite hög i midjan. Linnet är lite vidare i modellen och tillsammans med en kjol där du stoppar ner linnet i kjolen tror jag att det kan bli riktigt snyggt. Och med ett svart halsband eller silvrigt halsband blir det kanon. Matcha med sandaler eller att par höga skor som är lite festliga. Det var min tanke med linnet.


 


Förgående linne bakifrån.


   


Schampo + hårspray från Bellbox, 249:- + 79:- (Ord.pris vet jag inte riktigt) - Älskar den affären. Bra produkter till ett bra pris! Denna gången provade jag ett nytt schampo. Får se om jag är lika nöjd som jag vart med det andra.                            



Japp, det vart min shopping från helgen..som är av intresse iaf. Fick ni något tips? Kanske kommer på fler kombinationer?


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards