TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Linda - 21 mars 2011 16:18

Då var helgen slut...tycker jag att den är allt för ofta. Även om jag älskar mitt jobb så är det skönt med helg.

Denna helgen har jag haft besök av D. Mycket trevligt! Blev en tripp till Lager 157. Har inte varit där på evigheter. Med andra ord var det på tiden att jag åkte dit. Och eftersom jag skött min deal så bra, fick jag ju shoppa. Blev dock inte så mycket. En "pippitröja", leggins, D&G-parfym och ett par lacosteskor!! Lacosteskorna var verkligen dagens bästa köp! Så snygga! Och nu slipper jag mina horstövlar, eller vad det nu var D. kallade dom. Som om inte jag har andra skor...ååjo, bara att man inte orkat hämta upp dom än. På tal om det, tror jag ska köra samma grej där. Måste slänga innan jag köper några fler nu. Dagen i Gällstad var skojsig!

Igår blev det en promenad med L och F till Falbygdens ost. Eller löpning för L. Jag kan inte förstå vart han får all energi ifrån..? Hann med lite snöbollskrig på vägen också..Haha sötolle. Och trots all snö som låg i trädgården så spelade vi lite fotboll..fotbollsnörd? neeeej då. ;P En dag med en del skratt!

I morses var det en trött Linda som gick till jobbet. Ska man inte vara utvilad efter en helg? Men blev både glad och piggare när jag kom hem och såg att dom bytt ut min kyl och frys..Tack! :D Tack vare det så blir det en lång promenad om en stund..Nu är jag frisk, så nu sätter vi igång. Promenader och träning för fullt så man är redo för beachen i sommar! Och allt skräp jag äter nu ska bort..Funderar på att ta bort potatisen igen och köra kött med grönsaker..? Ja ja..får klura lite till på det!


Hörs snart igen!

Carpe Diem!


(Toker :D)

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards