TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Linda - 11 maj 2009 22:23

Nu ska jag ska jag snart sova. Helt slut. Förstår inte, sover typ jämt, men ändå är jag trött hela tiden. Hmm. Ja ja.

Åkte in till stan och träffade Linda idag. Var ett bra tag sedan vi sågs. Innan resan kanske? Nä, kan det vara så? Fy vad pinsamt isf. Dåligt av oss! Blev iaf en sväng på stan och som vanligt hittade jag massa snyggt. Men köpte inget! Det Ni! Riktigt stolt över mig själv. :)


Mm och Jenny gumman, vi är lika dåliga vi! Sjutton, vi skulle ju börja röra på oss...men nähe! Skärpning på oss! :P



Av Linda - 11 maj 2009 18:49

Jag var ju på bröllop i lördags. Min kusin och min barndomsvän som gifte sig. Dom var fina! Det var nästan så jag fällde några tårar, eller kanske jag gjorde? :P Vilken kyrka de valt då, så illa fint med sjön bredvid. Synd att inte vädret var på topp, men men allt kan man ju inte få...tyvärr.

Bröllopsfesten var lyckad. Bjöds på grillat..me like. :) Och efterrätten ska vi inte en försöka beskriva. Säger bara mums gånger massa! Hamnade vid singelbordet, mycket trevligt. Men kändes väldigt konstigt också måste jag ju säga. Men men så är det. Jag kände verkligen att det var år sedan jag umgicks med det här gänget. Iofs hade man massa att prata om, men man kände också att man missat massa roliga händelser.

Det bjöds på massa underhållning. Ja jösses skratta gjorde man. :) Välbehövligt för min del! Det var tävlingar,tal och uppträdande etc. Haha gud min farbrors tal om min kusin. Trodde jag skulle dö, eller trodde nog nästan alla. Han är, eller var tydligen, inte så smart min käre kusin. ;P

Det var så här när vi var små lekte jag, han och hans lillasyster doktor. Vi hade säkert jättekul, inget jag minns men men. Efter en stund iaf så kommer min kusin ut till våra föräldrar och säger: Mamma mamma! Linda är sjuk. Hon har ingen snopp! Ja, man kan ju undra vad han var för någon doktor. :P Många sådana härliga händelser fick vi höra under kvällen. :)

Nu önskar jag dem all lycka i världen! Var rädda om varandra! Och glöm inte kramarna :P...GRATTIS!

Carpe Diem!

Av Linda - 11 maj 2009 13:25

Hittade en skiva här som jag inte kände igen. Hmm stod inget på den heller. Stoppade den i cd-spelaren och blev lagom paff när jag hörde att det var min moster som sjöng. :) Jösses säger jag bara. Se upp Sanna Nielsen, Carola m.fl..hon är den nya stjärnan :)

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards