TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Linda - 31 augusti 2011 13:44

Satt och tittade på olika klipp på youtube nyss. Började med att lyssna på olika låtar, så valde jag en låt och klickade sedan vidare från den. Och hamnade bland mindre roliga videoklipp. Såg ett klipp där ett par föräldrar berättade om sin dotters självmord. Hur de hittade henne död på sitt rum! Så hemskt, går inte förstå hur de kände just vid den stund! Tänk att hitta ens dyrbaraste skatt död...? Nä jag kan inte ens föreställa mig! Alltså vad denna mobbning kan ställa till med saker. Fanns även ett klipp på en kille som tog livet av sig efter flera års mobbning..hallå flera år!! Det ska inte få hålla på så länge. Mobbning ska inte finns överhuvudtaget! Nolltolerans!! Hur kan människor missa att se sådant?? Är mobbarna så himla smarta att de bara utsätter offret när det inte syns? Tror på det sista absolut, men tror även att en del inte vågar göra något..har jag fel? Ingen som vågar ingripa..vet att det förekommer, men är rädda för att göra något för att själva bli utsatta! En del kanske tom tänker att: nee men det är nog inte så farligt. Det går över snart. Jaa, kan vara så..men bättre att ingripa en gång för mycket än en gång för lite! Det ska aldrig behöva gå så långt att någon tar sitt liv pga mobbning! Så gör något! Skolorna har precis startat efter sommarlovet och tyvärr börjar även helvetet för många elever, deras dagliga terror. Håll ögon och öron öppna..nu är det nolltolerans som gäller!

Något som kan göra en annan människas dag kan vara något så enkelt som ordet hej, eller ett leende. Ett leende smittar av sig. Le mer, kan hända att det enda som behövs är att bli sedd och ett leende säger allt...ett leende ser andra människor! Jag ber Er att ta med dessa ord och lagra dem i Ert minne och plocka fram dem ifall Ni hamnar i ett läge där någon utsätts för mobbning!

Och ifall det är någon som läser inlägget som är en mobbare..SLUTA! Är det värt att utsätta någon annan för denna terror?? NEJ!

Sen vet jag även att man kanske inte vill erkänna att man är en mobbare. Man kanske tänker att: Aa men så hemskt är det ju inte. Det är ju bara några pikar, en blick emellanåt eller några ord. MEN STOPP DÄR! För någon annan kanske det inte bara är pikar, blickar eller några ord..för dem är det ett helvete! Tänk på det!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards