TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Linda - 11 september 2012 12:38

Rastlösheten växer som bara den här hemma! Men bara erkänna sig besegrad blir hemma någon dag till. Jag hoppas bara att jag är piggare till helgen då hela familjen Larsson kommer ner till storstan. Har mycket som står på agendan. På fredagen ska vi ut och käka på restaurang, vilken är dock inte riktigt bestämt ännu. Kanske Tara's. Min och A's. restaurang. Där allt tog ytterligare ett steg! Eller så ska vi leta upp någon som vi inte presenterat för någon i familjen. Var inne på en favorit vid Olskroken också, men där har ju pappa varit med. Men vi har allt ett par andra pärlor vi varit på också. Da Vinci haha var en till jag kom på. Vi har ju varit på många olika så namnen läggs inte på minnet. Har en till vid Linné som är riktigt mysig som inte ens A. varit på. En grekisk. Får se. Lutar åt den, Tara's eller faktiskt den vid Olskroken. Sådan bra service som de har där gör att man kommer tillbaka. Jag och hjärtat får ta en funderare ikväll när han kommit hem från jobbet.


På lördagen är Liseberg inplanerat. Har barnen pratat om lääänge nu. Så ska bli riktigt roligt att gå dit, för min del blir det nog ganska lugnt med åkande dock, eller iaf i de blöta åkattraktionerna.


Hmm oj, haha det var nog bara det som var inplanerat. Var inte mycket ändå märkte jag nu. Jämfört med hur våra andra helger sett ut sedan semestern.


Nästa helg, var tanken att åka upp till Sthlm. A. ska åka upp iaf, men han tyckte jag skulle stanna hemma eftersom det blir ganska intensivt..men är allt bra sugen på att åka upp. Kan tänka mig att bara gå på stan och spana istället för att hålla på bilarna. Men vet inte. Kan ju åka upp senare också. Går ju fler flyg/tåg. Tåls att fundera på.


Carpe Diem!

Av Linda - 11 september 2012 10:18

Säkert jag som är seg som vanligt, men har ju som sagt inte bloggat på ett tag. Men är det någon som missat Zalando? Måste säga att de har massor med snygga kläder, en del dyrare, men även en del billigare. Har Ni inte spanat in sidan gör det. Hittar garanterat något snyggt!


www.zalando.se


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards