TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Linda - 12 april 2010 16:43

Ååå så skönt det är! Vilket väder :) Suttit ute med barnen i 3 ½ h nu på eftermiddan..gött värre. Härligt att man har det jobbet man har :)


Igår när jag vaknade så var jag inte på mitt bästa humör..(kanske ni förstod på det inlägget jag skrev) Men även fast jag var irriterad så kunde jag inte med att ligga inne och slöa. Så japp, jag tog kudde och täcke under armen och gick ut på balkongen. Och där låg jag och sola, sov, sola, sov, sola i ett par timmar. (sjukt bakis dock) Men sssååå skönt det var. :) Grannens ungar hade vattenkrig..Haha var riktigt härligt att höra hur dom sprang runt och skvätte ner varandra.

Även om gårdagen började skit så ändrades det snabbt när jag kom ut till stallet för där stod pållarna och såg så söta ut...naaaw. Men varför skulle allt vara enkelt och kalas där..? När jag hade släppt in tösen i boxen och var på väg bort till andra änden av stallet, hörde jag en jäkla smäll. Vände mig om, vad såg jag? Jopp, hon hade lyckats få upp boxdörren! Och var på väg ut. In med henne i boxen igen..gör ett nytt försök att gå iväg. Hörde något ljud som lät mysko..vände mig om. Tro fan att hon fått upp boxdörren igen. Men nu stod hon så snällt kvar..och såg så oskyldig ut så..haha söt. Hon var lite busig i boxen och buffade gärna in mig i väggarna. Vände röven till m.m Tur hon är så söt :) Men under ridturen var hon snäll och gick så fint! Och jag fick så dåligt samvete när jag kom hem, för att jag hade glömt ge henne en morot :S Får ge henne fler nästa gång istället. Undra om hon är bortskämd..?

Nä oj, vilket meningslöst inlägg (ngn skulle nog kalla det ovettigt ;))..haha. Nu ska jag ut i solen igen. :D


Carpe Diem!


Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards