TheLifeOfLinda

Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Linda - 20 januari 2013 10:01

Blev aldrig någon tripp till Frölunda torg, lika bra det iofs. Jag sprang in på Lindex på Backa plan när vi ändå hade ett ärende på Hornbach, så jag fixade en present + (såklart) mer saker till vår Skatt. Bara 2 ½ månad kvar sen har vi vår älskling hos oss.


Igår grejade A och hans pappa i köket hela dagen, medan jag gick runt och plockade och städade lite. Förhoppningsvis kan jag börja ställa in saker i skåpen snart. Vilket snyggt kök vi får. Det tar tid, men det blir också ett kök därefter!

På kvällen åkte vi iväg till en av kusinerna här i Gbg för att ha en överraskningsfest för A's morbror och överraskad blev han. Det var en väldigt trevlig kväll måste jag säga! Mycket folk, gammalt och nytt folk och massa skratt.

Idag är det dags för kalas nr 2. Lille L. ska ha 1 årskalas i eftermiddag, så redan nu är A igång med byggandet här hemma för att hinna få lite gjort innan vi ska iväg. Själv har jag lite morgonmys i sängen ännu, men ser nu att det är hög tid att gå upp. Kl. är redan 10!


I veckan blir det jobb, jobb och jobb. Samt greja här hemma! Till helgen blir det firande här och då måste vi vara så gott som klara. Men så duktig som A är tror jag att vi kan klara det. Men det kliar bra gött i mina fingrar...vill börja med barnrummet NU, men det får vänta lite. Först ska en resa till Österrike avverkas och ev ett race, sen kan jag få börja med rummet!


Nu börjar A väsnas här så jag hör knappt vad jag tänker. Tror jag tar och sätter punkt här. Ni får ha en bra dag allihopa!


Carpe Diem!

Presentation


Hej! Linda här. I min blogg kan du läsa om min vardag, shopping och om hur det är att vara gravid mm
Hoppas Ni finner nöje i att läsa min blogg!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards